Cathay Pacific Airways åbnede i sidste uge en splinter ny lounge for rejsende i første klasse og på business class i lufthavnen Taiwan Taoyuan International. Loungen ligger på 4. etage i afgangshallen i terminal 1. Den nye lounge er blevet indrettet i det samme design som andre, nyere lounger hos selskabet hvor kodeordet er “diskret luksus”. Loungen er 166 kvadratmeter stor, og der er plads til op til 245 gæster.

Cathay Pacific lounge Taipei

Den nye lounge i Taipei                                         Foto: Cathay Pacific

Det er designfirmaet Studioilse fra London, hvor designer Ilse Crawford har været ansvarlig for stilen og stemningen i lokalet. Fokus har været på at skabe en lounge som føles afslappet og naturlig at være i – og med god komfort. Man har primært arbejdet med materialer som sten og træ, og målet for opgaven var at kreere en atmosfære hvor man mere føler at man er hjemme i sin stue, end netop ikke i en lounge i en lufthavn.

Cathay Pacific lounge Taipei

De nye Solo-stole                                        Foto: Cathay Pacific

Taipei-loungen er den første hos selskabet som benytter sig af de nye Solo-stole. Stolen er ekstra bred og har lidt højere armlæn end normalt. Der er desuden en krog for jakken, et lille bord ved siden af stolen og en læselampe.

Cathay Pacific lounge Taipei

Typisk nudelret fra det taiwanesiske køkken                     Foto: Cathay Pacific

Og hvad kan man spise i loungen? Der serveres naturligvis Cathay Pacifics signaturret: nudelbaren som her desuden har selskab af andre asiatiske småretter og specialiteter fra Taiwan. Der er også ost, salater, frugt og et lille udvalg af desserter. Cocktails, vin, øl, vand, sodavand og juice er der også.

Cathay Pacific lounge Taipei

Den nye lounge i Taipei                         Foto: Cathay Pacific

Gratis wi-fi og arbejdspladser er der også i den nye lounge i Taipei.