Igår åbnede BusinessClass et ny forum for Emirates, et flyselskab som er blevet mere populært i Skandinavien de seneste år. Vi har mødt Tobias Hauff der er Salgschef i Sverige og havde i den forbindelse nogle korte spørgsmål med.

tobias-225x300

Redaktionen: Lad os starte med at høre hvem Tobias Hauff er?

Tobias: Siden årsskiftet har jeg været leder af salgsorganisationen i Sverige og Finland for Emirates. Vi er en ny organisatione her, så meget af arbejdet ligger i at skabe en kultur og de metoder vi vil arbejde efter. Vi har en rigtig entreprenørsånd og opbygger tingenge trin for trin. Det er rigtigt fedt at være end del af!

Jeg kommer nærmest fra SAS, hvor jeg var ansvarlig for en salgskanal. Forskellene mellem selskaberne er mange, men der er også flere ligheder end man umiddelbart skulle tro og begge selskaber er fyldt med rigtigt dygtige medarbejdere. 

Redaktionen: Vi har hørt rygter om en Emirates A380 kommer til Stockholm/Arlanda?

Tobias: Det er ikke noget der er planlagt lige nu. Med mængden af fly der er på vej til Emirates de kommende år er det ikke underligt at disse rygter tager fart, fuld forståelse for det. Flyene skal jo flyve et sted hen. Derimod er Arlanda ikke tilpasset til at have A380 permanent idag, fremtiden vil vise hvilken udvikling der kommer til at ske i lufthavnen og hvornår. Med det sagt, så findes der jo muligheder for at flyve enkelte ture med en A380 derop og det synes jeg personligt ville være rigtigt fedt at kunne gøre.Emirates A380

Emirates A380

Redaktionen: BusinessClass starter et Emirates forum idag, kommer i til at følge med i hvad der bliver skrevet og måske endda svare?

Tobias: Selvfølgelig vil vi følge med i hvad der bliver skrevet, feedback fra vores kunder er uvurderlig. Angående om vi vil være inde og kommenterer og svare i forummet, synes jeg dog at et sådant medie skal leve sit eget liv i videst mulig udstrækning, uden at vi er der og peger fingre af hvad der er rigtigt og forkert. Ved enkelte tilfælde stiller vi dog gerne op og svarer på specifikke spørgsmål som brugerne har. 

Emirates First Class Suite Airbus A380

Emirates First Class Suite Airbus A380

Photo: Emirates

Redaktionen: Vi der endnu ikke har prøvet Emirates, hvad kan vi forvente os?

Tobias: Vi er nye på det her marked og har en stor opgave med at forklare om hvordan vores produkt ser ud og fungerer. Det bedste er jo naturligvis at komme ombord hos Emirates og selv opleve værdien af limousine-service, lounger og store moderne fly med fantastisk service ombord. 

Idag slipper vi nye kampagnepriser i vores premiumklasser og vi er netop nu igang med at lave et specialtilbud til BusinessClass medlemmer i Danmark og Sverige. Hold øje med det nye Emirates forum fremover.

Redaktionen takker for det korte interview og byder alle velkomne til det nye Emirates forum på BusinessClass (link)