Til maj næste år åbner British Airways en ny rute mellem Jylland og London Heathrow, når et af de ny-renoverede Airbus A320-fly lander i Billund d. 3. maj. Den nye rute er led i selskabets udviklingsstrategi, der blandt andet byder på flere udvidelser i Norden.

Dette sker når det britiske flyselskab fra maj 2016 lancerer elleve ugentlige afgange fra Billund til London.

Ifølge Peter Rasmussen, nordeuropæisk chef for British Airways, har det længe været et ønske at udvide rutenettet til også at inkludere en rute fra Jylland til London Heathrow, hvor de rejsende kan drage fordel af det store transfer netværk, der blandt andet kan tage dem videre til San Fransisco, Cape Town, Buenos Aires, Madrid eller Nice.

”British Airways’ franchisepartner SUN-AIR har gennem knap 20 år fløjet fra Billund i samarbejde med British Airways, og har derfor opbygget en loyalitet blandt de vestjyske rejsende, som er uvurderlig, når vi nu udvider med flere ugentlige afgange til London Heathrow”.

Den nye rute mellem Billund og London sætter streg under en større udviklingsstrategi, hvor British Airways netop har lanceret tre ugentlige flyvninger mellem Reykjavik og London og samtidig udvider med flere afgange fra både Göteborg og Stockholm. British Airways’ rutenet i Norden omfatter desuden Stavanger, Oslo og Bergen, Helsinki og København.

Ruteplanen mellem Billund og London Heathrow:

Billund – London, daglig: 11:25 – 12.10

Billund – London, man/tir/tor/fre: 18:40 – 19:25

London – Billund, daglig: 07:45 – 10:25

London – Billund, man/tir/tor/fre: 15:15 – 17:45