Etihad Airways har nu officielt åbnet sin imponerende nye First and Business Class Lounge i Los Angeles – eller LAX.

Loungen ligger i den del af gigantiske LAX der hedder Tom Bradley International Terminal, og ambitionen er at kunne tilbyde “exceptional hospitality experiences” som man beskriver det i en pressemeddelelse. Loungen er åben for rejsende i første klasse og for dem der rejser på business. Etihad har i øjeblikket en daglig forbindelse fra lufthavnen, som betjenes af en Boeing 777. Dette er flyselskabets 3. premium lounge i USA, de to andre finder man i henholdsvis Washington D.C. og New York.

AWC-5391 (1)

Etihad fortæller i sit pressemateriale, at den nye lounge bevæger sig væk fra hvordan man har opfattet at en lounge skal se ud og fungere frem til nu, og man ønsker skabe en anden slags oplevelse, med “moderne arabiske designelementer og stemning”. “Vi har hentet inspiration fra både traditionel og moderne arkitektur i Abu Dhabi” siger man også.

Loungen bevæger sig mere i retning af hvordan et tophotel eller en privat club kan fornemmes, synes vi. Af faciliteter kan nævnes en a la carte-spiseafdeling, bar med professionelle bartendere, et decideret TV-område, mulighed for at gå i bad, gratis wi-fi, et stort udvalg af blade og aviser og ikke mindst rigeligt af muligheder at kunne lade den bærbare eller mobilen op.

AWC-5433

Alle måltider og madretter laves direkte i loungen, og målsætningen er at kun benytte lokalt producerede råvarer så langt som muligt. Til måltidet kan man vælge mellem en række vine fra Californien og Europa.

For at kunne besøge loungen skal du flyve med Etihad i første klasse eller på business, eller så skal du have Platinum, Gold eller Silver-status hos selskabet. For medlemmer hos partnerselskaber, er loungen åben hvis du har Platinum eller Gold-status.
Beliggenheden er airside, og med udsigt over shoppingområdet i den nyrenoverede terminal. Størrelsen er 407 kvadratmeter.

AWC-5445

Martin Drew er Senior Vice President hos Etihad i Nordamerika, og han fortalte ved åbningen: “Med denne lounge sætter vi en ny standard for hvordan en lounge kan se ud og fungere. Det glæder os at kunne tilbyde vores premiumgæster denne oplevelse når de flyver fra LAX. Her vil de opleve den service og den gæstfrihed man forventer fra os”.

AWC-5385

Etihad har nu alt i alt 15 premium-lounger. De findes i Abu Dhabi, hvor en lounge også er helt ny, og har spaafdeling og ligger i terminal 3. Men der er også lounger i andre terminaler i lufthavnen som den unikke lounge med US-paskontrol, og den flotte ankomstlounge. Andre lokationer er Frankfurt, London, Manchester, Dublin, Paris, Washington D.C., New York JFK, Sydney og Melbourne.

AWC-5509

AWC-5492

AWC-5458

AWC-5378

AWC-5437