Best Western Hotels & Resorts (BWR) kommer nu med nyheder som nok vil glæde rejsende til Laos. Kæden lader fortælle, at man har planer om at lancere sin nye kæde af boutique-hoteller som går under navnet Vib også i Sydøstasien.

BWR har underskrevet en kontrakt vedrørende et Vib-hotel i Vientiane, som jo er hovedstaden i landet Laos. Hvis alt går som det skal, er det meningen at hotellet åbner om tre år, det vil sige i 2018.

Hotelkonceptet Vib skal “kombinere moderne design med forholdsvis lave priser, hvor social interaktion spiller sammen med det sidste indenfor teknologi og gennemtænkte ergonomiske løsninger. Det skal være hoteller som den nye, unge generation af rejsende føler sig godt tilpas på – også i Sydøstasien” – dette skriver kæden i en pressemeddelelse.

“Da vi tidligere i år fortalte om vores nye hotelkoncept kunne vi straks fornemme, at denne moderne måde at anskue hvordan et hotel skal skrues sammen, sandsynligvis ville fungere ekstra godt i Sydøstasien” fortæller Olivier Berrivin som er direktør hos BWR og ansvarlig for kædens aktiviteter i regionen.

Det nye hotel vil få en central placering i Vientiane ikke langt fra det berømte natmarked og landets nationalmuseum. Andre ting at opleve i nærheden af hotellet er The Black Stupa (en stupa er en hinduistisk kultbygning og betraktes som et symbol på Buddhas’ oplyste sind) og Patuxai-triumfbuen.

Hotellet vil have 70 værelser. Der vil være et stort lobbyområde, en grab’n’go snack-station og en ”Zen Zone” for dem som vil slappe af.