Det er kun knapt et år siden at det nye Radisson hotel åbnede i Gøteborg, beliggende ved Lindholmen på Hisingen. På stueetagen lige ved entréen ligger hotellets bar og restaurant Cuckoo’s Nest, designet af Erik Nissen Johansen som havde som målsætning at skabe et design som ligger et sted mellem genialitet og galskab.

Inspirationen er blandt andet hentet fra filmen A Beautiful Mind, samtidigt med at man ville fremhæve det sande Gøteborg.

Om det var genialiteten eller galskaben som imponerede juryen kan diskuteres, men juryen ved European Hotel Design Award, som løb af stablen i London, elskede designet og udråbte Cuckoo’s Nest til Europas bedst designede hotelbar.

– For et år siden sad vi og dækkede bord med porcelæn i byggerodet, hver eneste lille detalje var vigtig. Nu er vi i London, hvor vi ikke bare kom til finalen men faktisk vandt den – det føles fantastisk! al planlægning, præcision og hårdt arbejde har lønnet sig. At samarbejde med et arkitektbureau som Stylt, hvor ideer og kreativitet flyder, har været meget inspirerende, fortæller Malin Frank, General Manager