Hotel Description

Hotellet virker moderne og fremstår i god stand. Hotellet er beliggende i en gammel bygning, men denne er renoveret således, at den indvendigt fremstår moderne men med hensyntagen til det gamle. Hotellet har en restaurant og en lobbybar hvori der kan købes drikkevarer og snacks mm. Det er muligt at hente is fra automater på gangene.

Location and Transportation

Hotellet ligger meget centralt i Helsingfors, det tager ca. 2 min at gå fra Helsingfors Banegård, hvorfra bus til lufthavnen tager ca. 20-25 minutter og koster 4,50- €. Hotellet ligger i umiddelbar gå afstand til langt de fleste seværdigheder i det centrale Helsingfors, det tager ca. 10 minutter at gå til Stockmanns ved Esplanaden.

Check-in/Check-out, Service and Status Benefits

Incheckning var overstået på under 1 minut og forløb smertefrit og med smil på læben.

Da værelset var booket ved hjælp af ClubCarlson’s ”Best rate guarantee” ville vi lige dobbelt checke at dette var registreret korrekt. Dette var ikke tilfældet, og den ansatte kunne ikke umidelbart løse problemet, manageren løste dog problemet på fuldt tilfredsstillende vis på ca. 3 min.

The Room

Vi havde booket et standardrum, da det bare var et sted vi skulle sove og ønskede, at bruge mest muligt tid på at opleve byen på de to dage besøget varede. Rummet var flot, og meget moderne indrette med en behagelig seng, sofa, TV med internationale kanaler og keddel, kaffe, the og kakao.  Badeværelset var rent og pænt, og med godt tryk på det varme vand, i en rummelig brusekabine. Sengen var med enkeltdyner, og der mulighed for at vælge mellem 2(3) puder af forskellig hårdhed.

Eating, Drinking and Facilities

Vi boede på hotellet 2 nætter og spiste morgenmad både lørdag og søndag. Der var et meget pænt udvalg, med en blanding af ”International-Hotelbuffet” og skandinaviske specialiteter. Dette tog sig godt ud, og der blev løbende fyldt nyt op – også før der var tomt. Dette i vanlig gode Radisson standard.  Tilbuddet af drikkevarer var udmærket, der kunne vælges kaffe fra kande, ved bordet, eller fra en stor stor Nespressomaskine. Juice var tilgængelig fra hane styret af en iPad, og var efter min bedste overbevisning fra koncentrat, hvilket var lidt skuffende i forhold til resten.

Udvalget var ens både lørdag og søndag, men oplevelsen var meget forskellig. Lørdag spiste vi morgenmad omkring kl. 8:30 og der var ca. 20-25 øvrige gæster på det tidspunkt. Der blev løbende fjernet brugt tallerkener og spurgt om vi manglede noget. Søndag var en meget anderledes oplevelse, vi blev først anvist et bord, men dette var taget af andre gæster da vi kom tilbage efter at have taget fra buffeten. Ok vi fandt selv et andet bord, på trods af at der var næsten helt fuld – noget der tydeligt mærkedes da der var kø ved både de varme retter, de kolde/ skandinaviske retter og juice/drikkevarer. Hvorvidt hotellet var fuldt eller de havde et arrangement udefra ved jeg ikke, men der var en meget anderledes oplevelse ift. dagen forinden hvor det hele bare havde været i top.

Internet Connection

Hotellet tilbyder gratis internet trådløst, og der var god dækning i både lobbyen, restauranten og værelset på 3. sal – og hastigheden var ganske udmærket.

Price Indication

80 €! Det kan betale sig at undersøge andre bookingsites online, da ClubCarlson har en ”Best rate guarantee”. Værelser kan normalt fås fra ca. 105€ og op

Your Verdict

Alt i alt et dejligt hotel der er en fantastisk ramme om et besøg i Helsingfors. På trods af problemerne ved udcheckning var opholdet meget behageligt, og det er ikke et problem at bruge 3 min. på at spare ca. 45€ pr. nat pr. værelse! Grundet buffeternes udformning er oplevelsen mest gnidningsløs når der ikke er alt for mange gæster i restauranten og det er en fordel at spise morgenmad før 9:30, da der virker til at være MANGE gæster i restauranten efter 9:30.