Background and Introduction

Jeg pendler en del mellem Aalborg og København da jeg studerer i Aalborg, men driver virksomhed i København, og denne dag havde jeg behov for at være tidligere hjemme end normalt, (jeg plejer at benytte flyvningen 17:30).

At the Airport

Jeg havde en kort tur i lufthavnen. Jeg kom ret sent, så turen gik direkte til FAST Track security, da jeg havde tjekket ind på forhånd fra mobilen.

Security gik hurtigt, det tog ca 2-4 min at komme igennem, herefter gik jeg rundt og kiggede lidt i taxfree, og derefter direkte til gaten. Normalt ville jeg stikke hovedet ind i SAS Gold loungen, men med 30 min til afgang valgte jeg at gå direkte.

Boarding and First Impressions

Boarding på flyveren foregik tilfældigt, der var ingen priority boarding, men der var begrænset antal passagerer så der var ikke problemer.  For at komme ind i flyet skal man udenfor da CRJ-900 er udstyret med egen trappe hvilket fungere fint, men når vejret er omskifteligt så er det lidt trist at skulle ud og gå hvis det regner. Da jeg skulle ombord dryppede det lidt, men purseren i kabinen kunne godt se at det ikke var fedt for passagerene at stå ude i vejret, så hun sørgede for at folk hurtigt clearede  midtergangen så flere kunne komme ind. Dette var rigtigt dejligt og noget som der blev snakket om i kabinen efterfølgende. Kabinen var dejlig ren og personalet var venlige og sagde hej, og velkommen.

The Seat and Entertainment System

Sædet var et helt normalt flysæde med rimelig god plads til benene. Jeg fandt det komfortabelt. Underholdningen bestod af SAS magasin “Scandinavian Traveler” som opdateres månedligt. De har nogen gode artikler, men når man rejser jævnligt så får man hurtigt læst hele bladet. Derudover kan man i SAS app hente aviser ned digitalt, så jeg havde hentet Børsen ned og Berlingske. Det fungere godt at man kan læse aviserne på telefonen, når man sidder et sted hvor pladsen er begrænset.

Meals and Service

Der blev serveret te og kaffe som standard service på alle SAS ruter, jeg fik en kop kaffe som var mget varmt og det var svært at nå og drikke inden flyveren skulle lande.

Arrival

Vi landede lidt før tid. og jeg havde kun håndbaggage så jeg kunne gå direkte ud.

Your Verdict

En dejlig tur, jeg vil anbefale CRJ flyene i forhold til propelflyene som flyver langsommere og larmer væsentligt mere.

SAS personalet var som altid professionelle i deres fremtoning og man for indtryk af at de kan lide deres arbejde.