Hotel Description

ibis er en international hotelkæde med hoteller over hele verden. Vi besøgte et af deres mindre hoteller, ibis Styles Kista. Hotellet ligger i Kista, et lille distrikt nordvest for Stockholm. Det er ca. 20 minutter til byens centrum med metro, og der er to stationer i nærheden – Kista Metro og Akalla Metro.

ibis Styles i Kista er et meget lille hotel, men alligevel overkommelig sammenlignet med andre hoteller i samme område.

Location and Transportation

Forbindelserne er gode, og du kan nå både Kista station og Akalla station på få minutter. Der er også gode busforbindelser til områderne omkring Kista såvel som byens centrum. Husk, at det kan tage op til 20 minutter at nå de centrale dele af Stockholm med tog. Selve stedet er meget godt i betragtning af hvor meget du betaler for dit værelse. Kistas største indkøbscenter “Kista Galleria” ligger kun få minutters gang væk. Dette er det næststørste indkøbscenter i Stockholm efter “Mall of Scandinavia” i Solna.

Check-in/Check-out, Service and Status Benefits

Lige ved siden af hotellet finder du også nogle af de største bygninger i Sverige. Victoria Tower, ved siden af motorvejen, er den næststørste bygning i Sverige efter Turning Torso i Malmö. Hvad der overrasker mange rejsende, der besøger Kista, er, at den tredje og fjerde største bygning ligger lige ved siden af Victoria Tower. Kista Tower (bemærk at en stribet bygning i sort og hvid) er den tredje største, efterfulgt af det velkendte Kista Science Tower (på fjerde sted). Sidstnævnte fungerer som hovedkvarter for mange internationale virksomheder. Lexmark, fintech-firmaet Northmill, Philips, Rebilla og Adobe er blot nogle af de mange.

The Room

Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og personalet hjælper dig med alt, hvad der vedrører dit ophold. I receptionen kan du også finde forskellige guider og kort for at udforske byens centrum og omgivelser. Glem ikke at bruge Ibis-loyalitetskortet, når du booker dit værelse. Det hjælper dig med at samle point til andre ture i fremtiden.

Ibis-værelserne er rene og moderne. Hvert værelse har tv, kedel, kaffemaskine og adaptere. Husk at rygning ikke er tilladt.

Eating, Drinking and Facilities

Der er en begrænsning med hensyn til spisemuligheder, men der er en morgenbuffet til rådighed for gæsterne. Et større udvalg af mad tilbydes i de største torg i Kista eller inde i Kista Galleria, hvor du finder et restaurantområde.

Internet Connection

Generelt godt. Der er ingen afgift, når du opretter forbindelse til internettet.

Price Indication

1000 svenske kroner / dag

Your Verdict

Generelt set et godt og rimeligt hotel med gode forbindelser til byens centrum samt Arlanda lufthavn.