Hotel Description

Et nyere businesshotel, som efterhånden er blevet min favorit hver gang jeg bor i Warszawa. Der findes en del værelsesklasser at vælge imellem, og der findes fin udsigt fra værelserne på de øverste etager (Executive floors). Der findes rigtigt gode fitness faciliteter med stor swimming pool, og en casino.

Location and Transportation

Hotellet er ikke et af de mere centrale i Warszawa, og området har ikke ret mange restauranter. Det ligger 30 min fra lufthavnen, og 10 min fra centrum (med taxi). Man kan godt gå til centrum på 25-40 minutter (afhængigt af destinationen)

Check-in/Check-out, Service and Status Benefits

Indchecking er hurtigt, og de upgrader Hhonors Gold hver gang (jeg har endda oplevet at blive upgraded tli executive corner suite). Gratis Wi-Fi og morgenmad til Hhonors gold. Den eneste jeg ikke blev upgraded var pga fuldt booking.

The Room

Store, moderne værelser, med store vinduer – som desværre ikke kan åbnes. Gode, komfortable senge. Lydisolering er rigtig god og jeg bliver aldrig genret af støj om natten.

Eating, Drinking and Facilities

Jeg har kun spist morgenmad her, men til gengæld er det rigtigt godt. Stort udvalg af pålæg, lune retter, frugt og brød.

Internet Connection

God hastighed og gratis for Hhonors gold.

Price Indication

600 PLN

Your Verdict

Jeg anbefaler hotellet, især King Hilton Deluxe værelset, som har ligger på et hjørne og har vinduer til begge sider. Værelser med lige numre har udsigt til flot solnedgang og ulige har udsigt til Warszawa skyline.