At the Airport

Det var tidligt om morgenen i Wien lufthavn, så der var ingen kø – og personalet var flinke og viste mig vej til området hvor loungene var placeret.

Lounge: SAS Lounge, København Kastrup (CPH)

The lounge is reviewed separately from the flight. You can more about the lounge in the corresponding lounge review.

Read more about the visited lounge »

Boarding and First Impressions

Boardingen var lidt forsinket, men da vi kom om bord på flyet var personalet meget imødekommende og hilse pænt velkomment. Kabinen var ren og som businessclass passageren kunne jeg gå om bord som den første..

The Seat and Entertainment System

Der var fin plads på sædet, på trods af, at det var et ældre fly. Vi var kun 2 personer, der fløj businessclass, så servicesen var meget høj, da vi havde en hel personel til vores del af kabinen.

Meals and Service

Det blev serveret et forholdsvist stort morgenmåltid for så kort en flyvning. Det var mulighed for at vælge mellem hvilket brød man ønskede og der var mange muligheder. Desuden var alle muligheder for at vælde de drikkevarer man ønskede. Da vi kun var 2 passagerer i businessclass kabinen, blev der hele tiden fyldt op af både brød og de ønskede drikkevarer.  Servicen var af meget høj standart og et meget opmærksomt personale.

Arrival

Flyet landede til tiden (vist endda lidt før) og vi der fløj businessclass kunne forlade flyet som de første. Da jeg skulle videre med et andet fly kunne jeg gå op i loungen i Københavns lufthavn. Hvor der var sat frem til morgenmad.

Your Verdict

Det var en meget behagelig flyvning og et meget venligt og imødekommende personale hos Austrian Airline. Hvis jeg kan komme til det igen, vælger jeg helt sikker dette selvskab igen.