Om hotellet:

BusinessClass ankom til hotellet med store forventninger på den kommende oplevelse. Vi har længe villet overnatte på dette intime luksushotel, som åbnede for halvandet år siden. Konkurrencen er benhård mellem Londons bedste hoteller, så der skal noget til, men lad os sige som det er med det samme: vi blev ikke skuffede. Man mødes af en afslappet og behagelig atmosfære, og den klassiske bygning, som hotellet huserer i, er som lavet til at drive hotel i. Smukt er det.

Hotellet ligger centralt og godt placeret tæt på det meste på Tower Hill, og ikke mindst tæt på Londons forretningskvarterer eller “The City”. Man brugte 5 år på at renovere hotellet, og anstrengelserne har båret frugt. Det hele er pænt, både ude og inde.

Det er jo ikke Londons største hotel med sine 100 værelser, men et imponerende hotel er det under alle omstændigheder. Det har været med i to film: både i Bondfilmen Skyfall og i Lara Croft-filmen Tomb Raider. Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square får højest mulige rating, og er et perfekt valg, hvis du leder efter et elegant og roligt luksushotel i denne del af London.

Fourseasons1

Beliggenhed:

Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square ligger lige bag for Tower of London og naturligvis også tæt på Tower Bridge. Metrostationen Tower Hill ligger 30 sekunders rask spadseretur væk.

Værelserne:

Fourseasons.4

Vi oplevede både et superior-værelse og den lidt dyrere variant Deluxe. Deluxe er et større værelse, og her får du både badekar og separat bruseniche -næste gang vi kigger forbi, er det nok Deluxe vi vælger. Hvis du skal bruge lidt mere plads at boltre dig på, book dig ind i et Executive-værelse. Så får du næsten en lille lejlighed. Og hvis du går all in, bestiller du en Heritage Suite. Der er ni suiter i denne kategori. Her er der højt til loftet (5 meter) og suiten er indrettet med flotte detaljer fra husets historie.

Fourseasons.7

Service:

Servicen var fantastisk fin, og lige så effektiv men diskret, som man kan forvente sig fra et hotel i denne kategori. Hotellet er jo ikke så stort, og servicen var også forholdsvis personlig. Man hilste os ved navn da vi gik ind i restauranten, og ved morgenmaden kunne vi ikke finde ud af, om vi skulle have filterkaffe eller en americano. Det blev elegant løst ved at tilbyde os begge to, så vi selv kunne vælge hvilken som smagte bedst.

Fourseasons.6

Stil:

Huset er fra 1922, og stilen kan bedst beskrives som Beaux-Art. Her er f.eks mange søljer i kalksten, og det ikoniske tårn er et imponerende blikfang udefra. Alle 100 værelser er der blevet brugt mange penge på, og øjet forkæles af de mange fine detaljer. Vi forelskede os i art deco-lamperne i trapperne, men også den flotte lounge Rotunda, som ligger lige efter man er kommet ind på hotellet. Værelserne er indrettede med ordentlige materialer og flotte møbler. Her er elegante træpaneler, man har brugt jordfarvede tæpper, gardiner og sengetøj, men så kombineret det med store spejle og blankpolerede marmorgulve.

Fourseasons.5

Nede i kælderen ligger det 1.680 kvadratmeter store spa, som vi havde for os selv da vi besøgte det. Man bliver mødt af en reception med vægge i bladguld, og lidt længere inde finder du otte individuelle behandlingsrum som bruges til massage og andre behandlinger. Her er også sauna, dampbad, en 14 meter lang pool og tillige en lidt mindre pool med 32 grader varmt vand og undervandmassage.

Fourseasons.3

Mad:

At spise på dette hotel er en oplevelse. Lad os nævne vores frokost på Michelinrestauranten Dame De PIC, drevet af den franske mesterkok Anne-Sophie Pic. Vi fik en treretters frokost og prisen £39 føltes som et røverkøb. Se nu til at kigge forbi, før man får sin næste Michelinstjerne og giver priserne et hak opad! Vi har allerede nævnt Rotunda, en art deco-dekoreret lounge og restaurant. Den nåede vi desværre ikke at teste, og heller ikke den asiatiske restaurant Mei Ume. Morgenmaden på hotellet er fantastisk, og du kan næsten få hvad du vil – morgenmad a la carte kan vi kalde det for.

Hvem skal bo på dette hotel?

Hotellet er et godt valg hvis du er forretningsmand/kvinde og vil bo tæt på London City, Men det fungerer også fint for dig, som blot skal være turist i byen i et par dage. Her får du fred og ro. Men hvis du vil bo på et hotel, hvor der er gang i den i baren om aftenen – vælg et andet hotel.

 3 ting vi elsker ved dette hotel:

* Fantastisk interiør men også hele husets stil

* Spaafdelingen

* Restauranten La Dame de PIC

BusinessClass giver dig altid gode tilbud på gode hoteller. Det gør vi ved at sammenligne forskellige hotelsider og leverandører i én og samme søgning. Få den bedste pris på Four Seasons Hotel London Ten Trinity Square ved at klikke her.