Den 13. april slår Billund Lufthavn dørerne op for endnu en ny rute. Denne gang er det Air Berlin og destinationen er Berlin. Ruten som får 1 daglig afgang i hver retning vil blive opereret af Air Berlins partner Etihad Regional.

Den nye rute som har premiere mandag den 13. april får en daglig afgang i hver retning. Fra Berlin afgår AB8054 kl. 13:05 og ankommer til Billund 1 time og 5 minutter senere kl. 14:10. Returen fra Billund til Berlin, AB8055, afgår kl. 15:20 og er tilbage i Berlin 1 time og 5 minutter senere kl. 16:25.

– Det er ikke nogen hemmelighed, at netop Berlin er én af de byer, som vi gennem længere tid har arbejdet hårdt for at få til lufthavnen. Både i forhold til Berlins mange attraktioner, men også i kraft at de mange muligheder for at komme videre til for eksempel USA, Asien og Australien, siger administrerende direktør i Billund Lufthavn, Kjeld Zacho Jørgensen.

Ruten flyves af Etihad Regional på vegne af Air Berlin med et fly af typen Saab 2000 med plads til 50 passagerer. Ombord vil der være en kabineklasse. Ombord vil der være en lettere servering af drikkevarer og snacks.

– Vi ser et stort potentiale for ruter til den del af Europa. Både til korte ferie- og forretningsrejser, men også i forhold til at skabe gode forbindelser videre ud i Europa og til resten af verden for vestdanskerne, siger administrerende direktør i Billund Lufthavn, Kjeld Zacho Jørgensen.