Ibis Styles Piccadilly Circus og MGallery Leicester Square er navnene på de to nye hoteller. Begge hoteller er beliggende så centralt som det kan lade sig gøre i den brittiske hovedstad, henholdsvis i shopping- og fornøjelsesdistriktet West end med Picadilly circus og Leicester Square lige om hjørnet.

Ibis Styles Piccadilly Circus kommer til at ligge i Trocadero-komplekset ved Picadilly Circus og forventes at åbne i år 2017 efter en omfattende renovering af bygningen. Hotellet får 583 værelser med et specielt Londondesign der skal afspejle den farvestærke hovedstad med dens styrke og energi i kombination med Ibis Styles eget designkoncept. Ibis Styles bygger på Accors budgethotelkæde men hotellerne har en højere standard og et finere design.

MGallery Leicester Square vil være at finde i det smukke Victory House, med udsigt over det store torv Leicester Square. Hotellet forventes at åbne i år 2016 og vil være indrettet med 80 værelser i boutiquestil. MGallery er Accors kæde af boutiquehoteller som alle har et eget unikt design og derfor også en helt speciel atmosfære.