BusinessClass-teamet vil fra tid til anden præsentere denne liste over hoteller, som vi synes er de bedste i Skandinavien. Dette gør vi fordi, da det jo er i Skandinavien, de fleste af os rejser mest.

Men hvad med dig? Plejer du at bo på det samme hotel hver gang, eller er det den samme kæde du vender tilbage til hver gang? Er et af disse hoteller dit favorithotel måske?
Diskuter gerne i vores forum, eller bestil din overnatning (til en god pris, det garanterer vi dig for) i vores hotelsektion.

Norge:

The Thief

Et anderledes, lidt frækt men alligevel klassisk og elegant hotel på Tjuvholmen i Oslo. Oslos mest moderne og luksusduftende designhotel.

The-Thief

Grand Hotel

Grand Hotel i Oslo er Norges mest kendte og nok mest prestigefyldte hotel at overnatte på. Hotellet åbnede sine døre i 1874, og mange kongelige, kendisser og toppolitikere fra hele verden har overnattet her.

Grand Hotel Oslo

Hotel Continental

Hotel Continental er et af Norges flotteste 5-stjernede hoteller, og er ikke mindst kendt for sit fremragende køkken – og den hyggelige bar.

1.Hotel Continental

Danmark:

D´Angleterre

D´Angleterre er et legendarisk hotel, beliggenheden ved Kongens Nytorv er jo optimal – og efter den meget dyre restaurering kan man ikke sætte en finger på noget som helst på hotellet.

D´Angleterre

Nimb

Nimb er et eksklusivt boutiquehotel i den helt dyre ende, men beliggenheden er god tæt på Tivoli – og mange synes, at hotellets conciergeservice er den bedste i byen.

Nimb

Sverige:

Grand Hotel

Grand Hôtel Stockholm er et af byens klassiske og kendte hoteller, med fantastisk udsigt over til Slottet og ikke langt fra Gamla Stan. Godt køkken i klassisk fransk stil.

Grand Hotel Stockholm

Hotel Lydmar

Boutiquehotellet Lydmar er en oplevelse, med unikt og individuelt indrettede værelser. Beliggenheden på Blasieholmen er yderst central i Stockholm City.

HI233671024

Hotel Rival

I hjertet af Södermalm ved hipstervenlige Mariatorget ligger et andet af vores personlige favorithoteller – Rival med sine spændende værelser og gode service.

Rival

Hotel Nobis

Nobis ligger i den absolutte bymidte, lige ved shopping, kultur og forlystelser. Flot designet hotel med spændende arkitektur.

HI176620746