United Airlines har i den forgangne uge lanceret et helt nyt madkoncept i sine United Club-lounger. Fokus ligger på friske råvarer, variation og kvalitet. Det nye koncept vil løbende erstatte tidligere udvalg af mad, første lounge med det nye koncept bliver United Club i Chicagos O’Hare lufthavn.

Efter Chicago vil de nye madprogram blive introduceret i de større lufthavne i USA og vil i slutningen af sommeren 2015 tilbydes i Houston, Denver, New York Newark, Los Angeles, San Francisco og Washington Dulles. I slutningen af året vil konceptet være implementeret i samtlige United Club-lounger i hele verden. Al mad indgår i loungebesøget.

Madudvalger varierer afhængigt af tiden på døgnet. Om morgene vil der eksemepelvis være græsk vaniljeyoghurt, scones, mælk, boller, bagels, kogte æg, havregrød og frisk frugt.

Senere på dagen vil man kunne finde ting som hummus, forskellig salat, suppe, tørret frugt, brød og brownies.

I løbet af 2015 vil United også introducere et nyt premiumudvalg af drikkevarer som vil være til salg i loungerne. Dette inkluderer øl, vin og spiritus. Her vil man blandt andet kunne finde champagne fra Laurent Perrier og vine fra Trinchero Family Estates.

United Airlines United Club - Hummus

United Club – Hummus

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Greek Yoghurt

United Club – Greek Yoghurt

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Scones and Bread

United Club – Scones and Bread

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Hard-Boiled Eggs

United Airlines United Club – Hard-Boiled Eggs

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Seasonal Healthy Salads

United Airlines United Club – Seasonal Healthy Salads

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Hot Old-Fashioned Oatmeal

United Airlines United Club – Hot Old-Fashioned Oatmeal

Foto: United Airlines

United Airlines United Club - Brownie Brittle

United Airlines United Club – Brownie Brittle

Foto: United Airlines