I sidste uge var der premiere for den nye business class-kabine hos UA. Den vil du kunne opleve hvis du skal ud at flyve med en af selskabets nye Boeing 777-300ER-maskiner.

Den nye kabine i Polarisklassen bliver til at starte med brugt på ruten mellem Newark og San Francisco, og selskabet har gjort sig umage for at forbedre mulighederne for at kunne hvile og sove.

Snuggle up in United Airlines' new “Polaris” Business Class

Sov godt! Den nye business class hos United Airlines

Foto: United Airlines

Sædet er af næsten suiteagtige dimensioner og når man vil sove omdanner man sædet til en næsten helt flad seng som er næsten 190 cm lang. Alle sæder har egen adgang til midtergangen, og så har man forbedret belysningen, både til når man vil arbejde men også i form af bedre hyggelys til når man vil have fred og ro. Sædet har desuden fået bedre indstillingsmuligheder og en “do not disturb”-funktion som vises på siden af sædet. Skærmen er 16 tommer bred. De sæder som er i midten af kabinen, har en skive som kan aktiveres mellem de to sæder for lidt mere privatliv.

Polariskabinen vil til sidst være at finde på alle de maskiner UA har, hvor der er plads til konfigurationen. Det vi dog allerede ved, er at den foruden på ruten mellem Newark og San Francisco, også vil være tilgængelig på ruten fra San Francisco til Hong Kong med opstart den 25. marts. Det sker, når man i stedet for de lidt ældre Boeing 747-400 man bruger nu, skifter til en af de nye Boeing 777-300ER-maskiner på ruten.

United Airlines' new “Polaris” Business Class

United Airlines nye Polaris Business Class

Foto: United Airlines

United er også i fuld sving med at åbne nye lounger for rejsende i Polarisklassen. Ni stykker er planlagt, og allerede nu er de første lounger åbne på Heathrow samt i Chicago – den åbnede så sent som i december sidste år. Loungerne vil have “specialdesignede lænestole, daybeds, brusekabiner med spafølelse og restauranter med atmosfære som på et boutiquehotel” skriver man i en pressemeddelelse. Der vil også være et omfattende udvalg af drikkevarer, cocktails og snacks.