Alle der flyver meget ved lige præcis hvor stressende livet i luften kan være. Køer hvor man sidder fast uden at intet sker, forsinkede fly og skrigende børn er bare nogle af de ting der kan gøre flyrejsen til en påfristende oplevelse. Men nu er der hjælp af hente, i hvert fald hvis du flyver via Frankfurt, hvor der lige er åbnet to nye yogalokaler, tilgængelige både for ankommende og afrejsende passagerer. Rummene ånder fred og ro og ligger to steder: i terminal 1 lige efter sikkerhedskontrollen tæt på gaterne C14 og C16, og i terminal 2 efter paskontrollen i området ved gaterna D1 til D4, Yogarummene er åbne i hele lufthavnens normale åbningstid, og er naturligvis gratis at benytte sig af.

FRA Yoga

Alt hvad man har brug for er at finde i lokalerne som f.eks yogamåtter og pude. Spejle fra gulv til loft gør det nemt at tjekke, om den ønskede yogaposition er helt korrekt. Hvis man er lidt usikker, er der hjælp at hente fra skærme med instruktionsvideoer og der er også pjecer at få hjælp fra, med tips til alle fra nybegyndere til mere erfarne udøvere af yoga.

Frankfurt er dog ikke den første lufthavn der tilbyder konceptet. Allerede i 2012 var der præmiere for et lignende koncept i lufthavnen i San Francisco, og i Helsinki lufthavn var man hurtigst ude med deciderede lokaler for meditation og pilates.