Jamie’s Deli åbner i løbet af ugen på Gardermoen i Oslo, og det er så stjernekokkens første restaurant i Norge.

“Vi er stolte og glade” siger Torgeir Kjos Sørensen, som er kommerciel direktør hos Avinor (Avinor er det statslige firma der ejer Gardermoen). “Menukortet er blevet komponeret af Jamie selv, og det er et kvalitetsstempel man kender over hele verden”.

Jamie’s Deli har hentet inspiration fra den italienske måde at spise på, hvor man gerne er flere sammen ved bordet. Man kan vælge mellem et stort udvalg af salater, antipasti, pizza, sandwiches og forskellige hovedretter. Brødet kommer nybagt fra ovnen, og der er både kager og en del desserter at vælge mellem. Der er mulighed for morgenmad for de morgenfriske, og et godt udvalg af primært italienske kaffevarianter.

Jamie's Italian Stratford

Jamie Oliver

“Ambitionen er at kunne tilbyde vores gæster en ordentlig omgang mad i moderne men alligevel afslappede omgivelser” fortæller Morten Solberg-Nilsen fra SSP (Select Service Partner). SSP er i fuld sving med at åbne 29 restauranter og caféer på Gardermoen – de åbner i løbet af i år og næste år.

Morten Solberg-Nilsen er glad at kunne åbne en ny, stor restaurant i lufthavnen, og han tror, de rejsende vil tage godt imod den nye restaurant. “Alle retter og alt hvad vi serverer har omhyggeligt udvalgte ingredienser, og vi har bevidst prøvet at reducere mængden salt og sukker” siger han. “Høj kvalitet er vigtigt, både for os og for Jamie. Vi håber, vores gæster vil fornemme det håndværk der ligger bag, og at de vil nyde resultatet” afslutter han.