Den luksuriøse thailandske hotelkæde Anantara har nu åbnet sit første hotel i Europa. 

Anantara Vilamoura Algarve Resort ligger et kvarter fra lufthavnen i Faro, og ligger i naturskønne omgivelser langs den pittoreske Algarvekyst. Det 5-stjernede hotel åbnede i starten af april. Hotellet har fået en betydelig opgradering – tidligere hed det Tivoli Victoria men havde ikke på mindste vis den samme standard som i dag – dog er den flotte udsigt over golfbanen Oceânico den samme. Hotellet tilbyder umiddelbar nærhed til havet, havneområdet og flere strande. Hotellets mål er at tilbyde “thailandsk gæstfrihed kombineret med den afslappede livsstil som Algarvekysten er så kendt for” som man selv beskriver det.

Spectacular welcome to the Anantara Vilamoura Algarve Resort

Hotellet har 280 værelser og suiter med altaner som for det meste er arrangeret, så man kan finde skygge hvis man ikke kan klare mere sol for i dag. På hotellet vil du finde flere flotte haveanlæg, der er naturligvis pool og så er der jo den fine golfbane tæt på. Hvis et “almindeligt” værelse ikke er nok er der 17 flotte Anantarasuiter at vælge mellem. Her får du blandt andet dit eget vinkøleskab, en “pudemenu” så du kan få den helt perfekte pude, du får en butler til rådighed og så vil der være en del fine håndlavede detaljer at finde på værelset som korkbordskånere lavet af kork fra området og en strandbag produceret af lokale håndværkere.

Junior Suite with views of Golf Course

Junior Suite med udsigt til golfbanen.

Dem som rejser med venner eller familie kan sagtens bestille en suite eller et værelse med “connecting doors” så man kan åbne op og være sammen. Der er et spa på anlægget: Anantara Spa med både indendørs pool og sauna, og hvis du bestiller en suite har du naturligvis adgang til alle disse faciliteter. Da hotellet jo er en del af en thailandsk kæde kan du få en omgang traditionel thaimassage – måske skønt efter 18 hullers golf om formiddagen.

Hvis du vil bruge lidt flere penge end normalt – bestil The President Suite! Så får du blandt andet en stor, privat terrasse med spiseområde, boblebad og din egen solterrasse med liggestole.

Presidential Suite

Presidentsuiten er elegant og har masser af plads

Luksushotellet har også gjort noget for de gæster som rejser med børn: der er en Kids Club men ikke den slags du måske har oplevet på en tur til Kreta eller Tyrkiet, nej her arrangerer man aktiviteter som udendørs biograf, strandsafari og kokkeskole for børnene.

Hvis du vil være lidt aktiv på ferien kan du besøge det døgnåbne fitnesscenter, hvor du også kan deltage i tai chi og yoga.

Treatment room at the Anantara Spa

Anantara Spa

Hotellet har i alt 4 pooler. En af dem hedder Cascades og her er kun voksne gæster velkommen. Fra Cascades har man udsigt over dele af golfbanen.

Main pool

Hotellet byder på hele seks restauranter og barer, og det er den kendte portugisiske kok Bruno Viegas som styrer det hele. Det du kan spise på hotellet er blandt andet typiske retter fra Portugal som torsk og pighvar – men der er også tapas og andre lækre sager fra det nærliggende spanske køkken. Hotellets vinguru hedder António Lopes.

EMO

Restaurant EMO på Anantara

Hotellet har gode muligheder for konferencer og møder – der kan være op til 800 personer i konferencecenteret.

The hotel and golf course

Hotellet og golfbanen

Portugal og Algarvekysten lader til at blive mere og mere populært, og det er ikke kun golfentusiaster som tager hertil: mange børnefamilier har også opdaget, at man får forholdsvis meget ferie for pengene her.

Se flere billeder og bestil dit ophold på Anantara Vilamoura Algarve Resort her.

Eller se gode tilbud hoteller langs Algarvekysten her.