Den 31. marts er der åbning af den længe ventede SAS Fast Track sikkerhedskontrol i Trondheim Værnes og Stavanger Sola lufthavne, hvilket gør at passagererne, der er premiumpassagerere og frequent flyers, kommer hurtigere igennem sikkerhedskontrollen. Der er en Fast Track sikkerhedskontrol for indenrigs passagerer i Oslo Lufthavn og senere i år kommer der også en Fast Track sikkerhedskontrol på Bergen Flesland.

At kunne komme hurtigere igennem sikkerhedskontrollen har længe været et ønske blandt mange af de rejsende og frem for alt på de meget trafikerede ruter. Bare på ruten Oslo -Trondheim har SAS op til 18 afgange hver dag og ruten Oslo – Stavanger anvendes af mange forretningsrejsende, der kommer som følge af den omfattende olieindustri i området.

Fast track vil være tilgængelig for passagerere med billetter i SAS Plus eller som har EuroBonuskort på guld eller diamantniveau. EuroBonusmedlemmer på sølvniveau kan i løbet af sommeren og til jul og nytår også benytte sig af SAS Fast Track sikkerhedskontrollen.

Til sommer kommer der også en dedikeret indenrigslounge i Oslo Lufthavn.

SAS Fast Track

SAS Fast Track

Foto: SAS