Nu får du måske endnu en anledning til at besøge spændende Sicilien, Middelhavets største ø. Hotelkæden Rocco Fortes resort Verdura ligger smukt mellem appelsintræer, oliventræer og store golfanlæg – og så har man ikke mindst sin egen strand ned til Middelhavet. Geografisk befinder vi os nord for Agrigento på Siciliens vestkyst omtrent 3,5 timer med bil fra Catania – en rejse tværs over den store ø.

Spahotellet har fået tre nye grunde til at besøge denne del af Sicilien: her har man nemlig fået tre nye luksusvillaer.

Det er hotelkædens designchef Olga Polizzi som ligger bag projektet.

rfh-verdura-resort-villa-peonia-4376-jul-17

Hotellet bliver brugt af mange grupper, og blandt andet Google benytter sig ofte af hotellet for at afholde større møder og forskellige arrangementer. Verdura Resort er da også et fantastisk anlæg med masser af faciliteter som et lækkert spaanlæg, der er to golfbaner, fire restauranter og den fine strand.

RFH-Verdura-Resort-Villa-Peonia-4408-Jul-17

De tre nye villaer er af højeste standard som du kan se på de billeder vi har fået. Stilen er klassisk italiensk og det hele er elegant og gennemført ud i mindste detalje. Villaerne passer perfekt for familier eller mindre grupper, og enten får du udsigt ned til stranden eller over til byerne Sciacca og Agrigento.

18618978

Der kan være op til ni gæster pr. villa. De har store stuer med indbydende sofaer, og der er plads til alle gæster at spise ved det store bord, uden man føler der er trængsel ved bordet. Soveværelserne holder også en pæn størrelse, mange af dem har seng med sengehimmel og naturligvis er der walk-in-garderobe.

Badeværelserne er også flotte og af 2017-standard og du vil opdage, at de små miniatureflasker som du finder til fri afbenyttelse også er i luksusklassen – de kommer fra det sicilianske firma Ortigia.

Verdura_loro-8

Villaerna har fået sine navne fra forskellige blomstrende træer: Villa Acacia, Villa Peonia og Villa Mimosa. Villa Acacia er den største af de tre og her får du hele tre terrasser, hvor den ene af dem har boblebad, nummer to har en privat pool med liggestole og den tredje fungerer mest som udendørs spisesal, hvor du spiser al fresco ved et stort bord og med tilhørende komfortable stole.

rfh-verdura-resort-villa-peonia-4376-jul-17 (1)

Hvis du bestiller et ophold i Villa Peonia eller Villa Mimosa kan du se frem til, at kunne nyde den lune aftenbrise på din store terrasse med et lille glas iskold limoncello i hånden – eller så gynger du måske sammen med én du godt kan lide i den store hængekøje ude ved din private pool.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit næste ophold her – som altid til en god pris