Lanceringen af det nye Apple Watch er kun nogle få dage borte og et stigende antal flyselskaber og hotelkæder har i mellemtiden udviklet nye apps eller opgraderet eksisterende apps så de fungerer med uret.

Seneste blandt flyselskaberne er SAS som har opdaterer sin eksisterende app som nu findes klar til download. Rent konkret indebærer det at aktiviteter som sker på telefonen bliver synlige i Apple Watch, eksempelvis med mulighed for at se hvilken gate flyet afgår fra og hvilken afgangstid flyet har.

SAS app Apple Watch

SAS app til Apple Watch

British Airways var blandt de første som lancerede en app til Apple Watch. I appen findes en sammenfatning af rejsen med blandt andet afgangstid, flystatus, flynummer, rute, nedtælling til afgangstidspunktet og vejret på destinationen. Man vil også kunne se hvornår det er tid til at checke ind og hvilken gate som anvendes. De som anvender loungerne på Heathrow Terminal 5 får ifølge British Airways også en velkomsthilsen fra Apples iBeacon med anvendbar og aktuel information.

British Airways app Apple Watch

British Airways app til Apple Watch

Også flyselskabet Emirates har en Apple Watch-tilpasset app som blandt andet viser en oversigt over kommende rejser, flystatus og gateændringer. Den findes på engelsk, fransk og tysk.

Emirates app Apple Watch

Emirates app til Apple Watch

Emirates app Apple Watch

Emirates app til Apple Watch

I hotelverdenen er der også nye apps på vej. Eksempelvis har hotelkoncernen Accor nu også en Apple Watch-app. Gennem appen får man informationer om sine bookinger, meddelelser som fortæller hvornår man kan checke ind online, information om hotellets tjenester, et interaktivt kort som viser vejen til hotellet, samt adgang til bonusprogrammet Le Club Accorhotels med informatione om pointstatus. Appen findes på 10 sprog.

Accor app Apple Watch

Accors app til Apple Watch