Siden Flightstats præsenterede sine tal for april, viser det sig at SAS igen snupper titlen, som verdens mest punktlige flyselskab, i kategorien “Major International Airline”. I løbet af april ankom og afgik 91,30 procent af SAS’ fly til tiden, hvilket betyder indenfor 15 minutter efter tidsskemaet. På anden pladsen kommer Air Berlin og på tredje pladsen Austrian Airlines.

Blandt de europæiske flyselskaber tog Air Baltic førstepladsen hjem, med en punktlighed på 95,86 procent. Det er den højeste punktlighed, der er målt i nogen af de seks kategorier og gør Air Baltic til verdens mest punktlige flyselskab, hvis man medregner regionale flyselskaber. Mærkeligt nok regnes Finnair ikke som et “Major International Airline” i Flightstats statistikker, et flyselskab der præsterede 92,84 procent i april, hvilket faktisk er bedre end SAS. Cifrene placerer Finnair, som det syvende mest punktlige flyselskab i Europa.

Punktligste i Asien/Oceanien var Japan Air Commuter, I nordamerika Horizon, i Latinamerika Copa Airlines og i Mellemøsten og Afrika, South African Airways.