Mandarin Oriental i Bangkok har gennemgået en gennemgribende renovering. Hotellet, der er 140 år gammelt, har renoveret alle værelser og man har desuden bygget en ny Grand Royal Suite i den såkaldte “Authors’ Wing” -del af hotellet, og så har man fået 12 nye suites med altan i Garden Wing-afdelingen.

Royal Suite Living Room

Den nye Grand Royal Suite har med sine 600 kvadratmeter og seks soveværelser fået et helt stueplan på hotellet. Suiten ligger i den del av hotellet, hvor det oprindeligt blev bygget i 1876. Hotellet siger, at dette er byens flotteste suite

Suiten har elevator op til den private etage og for pengene får du blandt andet dit eget særlige sofahjørne, en ekstra stue, en ekstra spisesal med køkken og bar og det som hotellet kalder for “the conservatory” dvs et værelse med glasvinduer- og tag hvor du kan nyde udsigten over byen og hotellets have.

Garden Suite - Bedroom

De nye 80 kvadratmeter store Garden Suites har vinduer fra gulv til loft og her får du et ekstra sofahjørne, en spisestue, dit eget walk-in-closet og en altan. Soveværelserne har tilstødende badeværelser i marmor og med flotte brusekabiner.

Le Normandie

Hotellets franske restaurant, Le Normandie, har også fået en opgradering. Men der er taget hensyn til den originale stil. Fine dining er konceptet her, med håndlavede stearinlys, en fantastisk vinkælder og en imponerende dessertvogn.

Authors’ Lounge

Den populære lounge Authors Lounge har også fået et facelift. Den er større nu men ligner sig selv – hvis du var forbi for 100 år siden