Nu hvor alle tallene er lagt sammen for 2013, viser det sig, at det har været et rekordår for Lufthansa, aldrig før i selskabets historie, er så mange fly afgået og ankommet til tiden.

I løbet af 2013 lå punktligheden på lidt over 85 procent, hvilket indebærer afgang og ankomst inden for 15 minutter efter de officielle afgangs- og ankomsttider. Punktligheden påvirker også transferpassagererne positivt, knap 1 procent af alle transferpassagerer nåede ikke deres fly videre eller fik ikke sin indtjekkede bagage med til slutdestinationen.

Den nye nordvest landingsbane og den nye A-Plus Pier i Frankfurt, har også haft en påvirkning på statistikken, men samtidigt har de stadig udfordringen med forbudet mod start og landing mellem kl. 23.00 og 05.00, der stadig findes. Så hvis nogen af afgangen omkring kl. 21 – 22 bliver forhindret og ikke når at flyve inden kl. 23, må flyvningen indstilles eller rykkes til næste morgen.

Selv i München findes denne udfordring, for at holde driften igang løbende og bibeholde punktligheden. Alt imens de også bygger den nye satellit pier, et af Europas største byggeprojekter lige nu.