Lufthansa lancerer podcasten “På et andet niveau” (svensk titel: På ett annat plan. Flygplan = flymaskine) sammen med den mentale coach, foredragsholder og forfatter Kjell Enhager.

Målet er at tilbyde coaching og værktøjer med fokus på forberedelse, prestation og den efterfølgende restituering.
Podcasten findes kun på svensk, men kan naturligvis også bruges af sprogkyndige danskere.
Vi ved jo alle hvor trættende det kan være at rejse, og specielt når krop og hoved skal stille om til en ny tidszone kan det være lidt af en kamp at prestere optimalt, om det så er et møde, en forhandling eller noget helt andet du skal som kræver din opmærksomhed.
Ifølge American Sleep Association oplever 9 ud af 10 forretningsrejsende jetlag.

Podcasten indeholder samtaler mellem Kjell Enhager og Mia Öhrn, som nu er meditationslærer og men tidligere arbejdede indenfor den diplomatiske verden.
De diskuterer ting som hvordan man håndterer jetlag, målsætninger, hvordan man prioriterer og bruger sin tid bedst, og ikke mindst hvordan vi bedst håndterer vores online hverdag.
For bare nogle år siden var der mange forretningsrejsende der brugte tiden i luften til at sove, slappe af eller måske få læst lidt. Nu kan man også gå på nettet i luften hos de fleste selskaber.
Hvert afsnit af podcasten afsluttes med en kortere praktisk øvelse hvor lytteren f.eks kan lære hvordan man slapper helt af i flysædet.

Gabriel Leupold er nordisk chef for Lufthansa, og han tilføjer: “Mange af vores gæster har hektiske og lange arbejdsdage.
Med denne podcast vil vi tilbyde nogle mentale værktøjer man kan bruge praktisk, og vi håber mange af vores gæster vil tage dem til sig”.
Alle afsnit er tilgængelige helt gratis og kan findes ved at søge hos Acast eller iTunes. Man kan også læse mere på www.paettannatplan.se.