Til november lancerer Lufthansa en ny direkterute mellem Frankfurt og Panama City. Det er første gang nogensinde at flyselskabet trafikerer en rute til Panama. Den første flyvning afgår den 16. november 2015 og ruten vil blive trafikeret med fem ugenlige afgange.

Samtidigt øger Lufthansa samarbejdet med Copa Airliens som har base på i Panama på Tocumen Airport og tilbyder videreforbindelser til lande som Peru, Ecuador, Costa Rica, Nicaragua og Guatemala. Copa Airlines er også med i Star Alliance. Tidstabellen for den nye rute er koordineret med Copa Airlines’ for at muliggøre en mængde forskellige transfers.

Fra Frankfurt afgår flyet kl. 10:15 som LH484 og ankommer til Panama kl. 16:40. I modsat retning afgår flyet kl. 18:45 som LH485 og ankommer i Frankfurt kl. 11:35 næste dag. Ruten trafikeres på mandage, onsdage, torsdage, fredage og søndage.

Flytypen bliver en Airbus A340-300 med business class, premium economy og economy class ombord, samtlige klasser med de nyeste sæder. Flyet får også trådløst internet ombord. Billetter findes fra 799 euro fra Europa.