Virgin Atlantic - The Clubhouse, Hong Kong International

Virgin Atlantic Clubhouse Lounge, Hong Kong International (HKG)

Impression

Loungen ligger på 1. sal mellem gate 60 og gate 36. Efter at have taget rulletrappen en etage op ligger loungen på højre hånd, forbi Uniteds lounge.

Loungen er meget lys og indrettet i glade farver. Der er mange forskellige siddegrupper, både med lænestole og med høje barstole. Loungen er på en naturlig måde opdelt i to sektioner, en ydre sektion med udsigt hvor der er lidt mere ro og fred end i den indre del hvor TV’et og den bemandede bar findes.

Eating and Drinking

I loungen er der ganske godt udbud af mad og drikke. Loungen er indrettet med en bemandet bar hvor der er muligt at få serveret både alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer. I baren er der et rigtig godt udbud af vin og spiritus, der er tillige to slags champagne og en menu med et udvalg af signature cocktails.

I loungen er det muligt at bestille mad fra en á la carte-men. Maden tilberedes i loungens køkken og er enkel, men meget velsmagende. Der er også mulighed for at tage lidt snacks eller lidt sødt fra en lille buffet ved baren.

Facilities

Der er et businesscenter i loungen på højre side lige efter receptionen, i businesscenteret er der computere med internetadgang og en printer. I loungen er der trådløst internet og et udvalg af lokale og internationale aviser.

Der er et stille hjørne med hvilestole hvor der er god mulighed for at slappe af med udsigt over terminalbygningen.

Der er toilet og badefaciliteter i loungen.

Summary

The Clubhouse er en rigtig lækker lounge, med både á la carte-servering og bemandet bar. Den elegante og ikke mindst moderne indretning er også med til at gøre loungen til et behageligt sted at opholde sig.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×