United Global First Lounge London Heathrow Terminal 2B

United Global First Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Indtryk

Loungen, der åbnede i starten af juni, er Uniteds nyeste og mest moderne lounge, dedikeret til passagerer der rejser på første klasse med United eller andre flyselskaber i Star Alliance. Loungen ligger i satellitfingeren der kaldes Terminal 2B, kort T2B, og nås ved hjælp af en lang tunnel fra hovedbygningen T2A, hvor blandt andet check-in området og størstedelen af terminalens butikker og restauranter findes.

Loungen er opdelt i flere sektioner, mest bemærkelsesværdig er nok thelounge-sektionen med en miniature af Big Ben i midten og tilstødende buffet. Der findes også et vin-rum indrettet som en rigtig restaurant og flere andre sektioner i loungen hvor det er muligt at stille sulten eller bare slappe af i mere eller mindre formelle omgivelser.

Loungen har store panoramavinduer ind mod Terminal 2A. Grundet loungens placering i terminalen byder vinduerne desværre ikke på den store udsigt, men de bidrager med en hel del naturligt lys.

Loungens stilrene indretning og det naturlige lys er med til at skabe en behagelig og afslappende atmosfære. Der er ingen tvivl om at denne lounge er et sted hvor man kan slappe af og komme ned i gear inden en lang flyvning. For at understrege dette er der i loungen indrettet flere telefonbåse – så man kan snakke i telefon i fred og uden at forstyrre de øvrige gæster i loungen.

Mad og drikke

Som besøgende i loungen har man mulighed for selv at plukke lidt lettere kolde anretninger fra den tapas-inspirerede buffet i thelounge-sektionen. Buffeten er meget indbydende og rummer ud over forskellige slags brød blandt andet røget laks, et udvalg af charcuteri, oliven, artiskokhjerter, ost, blandet salat og hummus. Længere henne af den lange buffet-disk findes der et udvalg af nødder og snacks, elegant arrangeret i forskellige glas. På buffeten findes også krukker med hele seks forskellige slags amerikanske cookies.

Hvis man vil have et lidt større måltid kan man bestille mad fra den ganske omfattende à la carte-menu. På menuen findes et større udvalg af morgenmadsretter, ligesom den rummer 5 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, der serveres fra frokosttid og frem. Maden, der er en del af Uniteds “pre-flight dining”-koncept, er både elegant anrettet og ganske velsmagende. Hvis man vælger at spise i loungens vin-rum, der er indrettet som en rigtig restaurant, er det med både stofserviet, flere forskellige slags vinglas og sidetallerken.

Loungen har et meget udtømmende udvalg af drikkevarer, alene i à la carte-menuen findes der 3 røde, 3 hvide og 1 rosévin, tillige findes der 3 forskellige slags mousserende vin at vælge i mellem – 1 champagne, 1 cava og 1 prosecco.

Fra køleskabene under den lange buffet er det muligt at vælge mellem et stort udvalg af drikkevarer – både med og uden alkohol. Udover et udvalg af mineralvand, sodavand og juice findes der ikke mindre end fem forskellige øl at vælge mellem samt en cider.

Ved siden af den karakteristiske miniature af Big Ben finder man loungens store udvalg af spiritus – her findes alt fra rom, gin og vodka til cognac og bittere. Det er ikke de dyreste mærker, men udvalget er med mere end 20 forskellige måske ikke imponerende, men alligevel ganske fint.

Faciliteter

I loungen findes de fleste faciliteter man kan ønske sig, der er naturligvis toilet- og badefaciliteter, trådløst internet, fjernsyn og et rimeligt stort udvalg af blade og magasiner.

Der findes en lille håndfuld hvilestole adskilt af tykke draperier – i en førsteklasse lounge vil man nok forvente rigtige hvilerum, men hvilestolene var nu ganske behagelig selvom det ikke er helt optimalt. De tilbyder ikke det privatliv og den ro man forventer.

I hele loungen findes der masser stikkontakter og USB-stik til opladning af elektronisk udstyr.

Opsummering

En rigtig flot og stilfuld lounge, formentlig den flotteste og mest moderne United lounge i verden. Loungen rummer alle de elementer man forventer af en førsteklasse lounge har, heriblandt champagne, à la carte-menu og ikke mindst en fredelig atmosfære. For at være helt i toppen mangler loungen dog rigtige hvilerum – en bedre udsigt ville absolut også være et plus.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×