Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong

Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong International (HKG)

Indtryk

Singapore Airlines loungen i Hong Kong blev renoveret i år 2009 og er en sammenlægning af de to gamle first og business lounger som begge var ganske slidte. Resultatet er en betydeligt større lounge med Singapore Airlines nye loungedesign med en mere morderne og elegant indretning. Loungen føles dog meget mørk da der ikke er så højt til loftet og den helt mangler vinduer og naturligt lys.

Da der ikke længere er en decideret førstklasseslounge, findes der nu et separat rum reserveret til “Suites førsteklassespassagerer og olitaire PPS Club medlemmer”. Der er dog ingen kontrol med hvem der går ind og rummet tilbyder intet specielt udover lidt færre besøgende.

Mad og drikke

Der er et godt udbud af mad og drikke. I den store selvbetjeningsbuffet længst inde til højre i loungen findes varm mad, varme snacks, flere slags sandwiches, sallat og frisk frugt. Der findes også en fryser med Häagen Dazs is.

Alkoholfrie drikkevarer findes ved buffeten, mens et større udvalg af drikkevarer findes ved et separat barhjørne i en anden del af loungen. I barhjørnet findes øl, vin, et udvalg af spiritus samt et godt udbud af alkoholfrie drikkevarer, kaffe og the.

Faciliteter

I loungen er der gratis trådløst internet samt flere computere med internetadgang. Der er flere fladskærme i loungen samt et rigtigt godt udbud af aviser og magasiner.

Opsummering

En ganske mørk lounge helt uden naturligt lys, men dog med en nydelig og elegant indretning. Der er et godt udvalg af mad og drikke.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×