Shongololo Lounge Johannesburg, International Terminal

Shongololo Lounge, Johannesburg O.R Tambo International (JNB)

Indtryk

Shongololo Lounge ligger i transithallen i den internationale terminal i Johannesburg O.R Tambo lufthavn. For at finde loungen følger man skiltene mod gate A7-A18 (den lange gatefinger i terminalen), loungen finder man lige til venstre for rulletrappen. Den ligger lidt afsides fra øvrige lounger og shopping men tættere på gaten hvis man skal til nogle af de højere A-gater.

Lougen er en tredjepartslounge der drives af Menzies og anvendes af et dusin flyselskaber. Det er også muligt at få adgang til loungen, der rummer 120 gæster, med forskellige lounge- og kreditkort.

Indretningen er Afrika-inspireret og overraskende sofistikeret med lidt anderleds høje og ikke mindst bekvemme lænestole, en blanding af ekstrem høg og ekstremt lave borde, barstole og stole der kan dreje rundt. Den øvrige indretning er i hvid og mørkt træ. En meget anderledes og ikke mindst hip indretning.

Mad og drikke

Der findes en buffet længst inde i loungen som tilbyder et godt udvalg af varm mad, en salatbuffet, brød, marmelade, forskellige oste, kviknudler samt forskellige søde sager. Mærkligt nok findes der også en mikroovn på buffeten.

Udbuddet af drikkevarer er ganske omfattende. Som altid i Sydafrika er der et godt udvalg af gode rød- og hvidvine, flere slags øl i to store køleskabe, et standardudbud af spiritus, samt sodavand, vand og forskellige slags juice. Der findes dessuden en god kaffeautomat.

Faciliteter

I loungen findes både toilet- og badefaciliteter.

Hvis man vil arbejde findes der gratis trådløst internet, såvel som computere med internetadgang. Der findes også et godt udbud af aviser ved receptionen.

Loungen har håde duschar och toaletter.

Vill man jobba finns gratis trådlöst internet, internetdatorer och arbetsplatser. Det finns även ett hyfsat utbud av tidningar vid receptionen.

Opsummering

En overraskende sofistikeret indretning med lidt anderledes, men meget lækre møbler. En del mørkt træ og mange afrikanske pyntegenstande. God mad og gode Sydafrikanske vine. Faktisk en rigtig fin lounge.

8
Most popular / latest

 1. SeaPlanePilot den

  En av mina favoritlounger när det gäller inredning, snyggt och roligt! Gillar särskilt lampskärmarna av strutsfjädrar.

  Vis vedhæftning 28969

 2. Jacob den

  Bilderna blev väl inte helt optimala, väldigt svårt att ta bilder med den speciella ljussättningen. Men i övrigt helt klart en häftig och annorlunda lounge.

 3. rvarttinen den

  Trevlig läsning (som vanligt!) – sist jag var på JNB hette den 'Jan Smuts Int. Airport' (ICAO: FAJS), med andra ord; det var ett tag sedan.

 4. gusten den

  Minns att det var en bra och läckert inredd lounge, med bra utbud av mat & dryck. Däremot vill jag minnas att wi-fi inte fungerade som det skulle vid mitt besök.

 5. NyfikenGrau den

  Tyckte maten var det bästa i den här loungen, fräsch och mättande (sushi, salladsbar, indiska grytor med ris etc.).
  Tyvärr var den full av sydafrikanska charterturister när vi var där, så både ljudvolymen och promillen hos de flesta besökarna låg dessvärre på topp.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×