Sheremetyevo Classic First Class Lounge SVO

Sheremetyevo Classic First Class Lounge, Moskva Sheremetyevo (SVO), Terminal F

Indtryk

Classic-lounge er en ad de oprindelige lounger fra den gang hvor terminal F var den eneste udenrigsterminal på Sheremetyevo og hed SVO-2. At loungen ikke er ny ses tydeligt, ikke mindst indretningen der ligner noget fra en anden tidsepoke. Hvis man rejser med Aeroflot og har god tid er det bedre at anvende nogle af de nyere lounger i terminal D eksempelvis Blues eller Jazz loungerne der begge er større, bedre og har mere moderne faciliteter.

Loungen er relativt lille og kan blive ganske fuld når der er meget trafik. Loungen er indrettet i hvid og beige med store bekvemme sofaer og lænestole. I den indre del af loungen findes der flere sofaer og lænestole dog i lidt mørkere farver. Uanset hvad man synes om loungens indretning og design er der ingen tvivl om at den har en atmosfære der er anderledes end det man normalt oplever.

Bemærk at man skal have en invitation til denne lounge uanset om man har en businessbillet eller et guldkort. Hvis man er i transit kan man enkelt få en invitation fra transferdisken midt i terminal F.

Mad og drikke

Der er en bemandet bar hvor man kan bestille vind og stærkere drikkevarer, mens øl, sodavand, juice kaffe og the findes til selvbetjening. Der er et udvalg af enklere snacks som sandwicher, russiske pirogger, et antal forskellige slags kager og bagværk samt lidt cocktailsnacks.

Faciliteter

Der findes gratis trådløst internet i hele lufthavnen og givetvis også i loungen. Der er et lille udvalg af russiske og internationale aviser.

Der er boardingudkald i loungen for relevante flyvninger med afgang fra terminal F.

Opsummering

En lounge med et interiør man skulle tro var hentet fra en helt anden tidsepoke og en mildt sagt anderledes atmosfære. Der er et acceptabelt udvalg af mad og drikkevarer. I øvrigt en ren og velholdt lounge uden noget at klage over.

2
Most popular / latest

  1. pep den

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Der er endda et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

  2. pep den

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Du har vist overset, at der er et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×