Le Salon by Sheltair Lounge, Paris CDG, Terminal 2D

Sheltair Lounge, Paris Charles De Gaulle (CDG), Terminal 2D

Indtryk

Sheltair lounge ligger i Paris Charles-de-Gaulle (CDG) lufthavnen lidt udenfor Paris. Loungen er den eneste i terminalen og anvendes af samtlige flyselskaber som trafikerer Terminal 2D, blandt disse er Air Baltic, Austrian, Czech-Airlines, Estonian, Finnair, Air Malta og Air Serbia. Ifølge et skilt ved receptionsdisken er det også muligt at købe adgang.

Sheltair Lounge drives af groundhandlingselskabet Sheltair (en del af Servair), men det er ikke svært at se at loungen tidligere har været en Air France-lounge. Da Air France forlod Terminal 2D for at samle trafikken i 2E, 2F og 2G var der ingen grund til fortsat at have en lounge og den blev derfor overtaget af Sheltair.

Indretningen er dog stadig i traditionel Air France-stil med boghylder i lyst træ, lænestole i mørkt læder og store aflange gulvlamper. Det store halvåbne areal med forskellige siddegrupper der brydes med rumdelere sender i den grad tankerne tilbage til Air France-tiden. Loftet er i et betonlignende materiale med kune enkelte ovenlysvinduer, hvilket gør at loungen virker ganske mørk. Enkelte vil se designet som effektfuldt, men de fleste vil nok bare kalde det halvgrimt.

Mad og drikke

Længst inde i loungen, i den modsatte ende af indgangen og receptionen, findes buffeten. Udvalget af drikkevarer er ret godt med øl, vin og forskelligt spiritus, to kaffemaskiner samt flere køleskabe med juice, sodavand og andre alkoholfrie drikkevarer. En fin detalje er at eksempelvis portvin og cognac serveres på en bakke hvor der også findes passende glas.

Udvalget af mad er ganske begrænset. Enklere morgenmad først på dagen og enklere snacks, frugt og brød med pålæg senere på dagen.

Faciliteter

I loungen findes franske såvel som internationale aviser samt aviser fra relevante lande (baseret på de flyselskaber som anvender loungen) på en boghylde sammen med forskellige magasiner. Gratis trådløst internet findes i hele loungen og kodordet findes på skilte. Længst inde i loungen, en etage ned, findes loungens toiletter.

Ved receptionen findes skærme der viser flyafgange. Eftersom loungen er en tredjepartsllunge kan receptionen ikke hjælpe med ombookinger og lignende. Afgangshallen findes dog lige udenfor døren, så det er nemt at få hjælp ved check-in-skrankerne.

Opsummering

En ganske mørk lounge med en indretning som gør det klart at loungen tidligere var drevet af Air France. Fornuftigt udvalg af drikkevarer, noget begrænset udvalg af mad og snacks.

1
Most popular / latest

  1. rvarttinen den

    Känner igen lamporna! Samma stuk som i Schengen-loungerna på 2F …

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×