SAS Lounge, Stockholm Arlanda, Terminal 4

SAS Lounge, Stockholm Arlanda (ARN), Terminal 4 (Inrikes)

Indtryk

Denne lounge har ingen reception og ej heller noget SAS-personale. Adgang gives med bonuskort der køres igennem kortlæseren ved døren.  Det betyder at bonuskortet skal være registreret på ved indcheckning på et SAS fly med afgang fra terminal 4 for at det skal fungere.

Mad og drikke

Sodavand, danskvand, filterkaffe samt en espressomaskine med rigtig mælk. Letøl findes på fad. Madudbuddet varierer, på visse tidspunkter findes der pølser eller smoothies, på andre tidspunkter er der kun frugt og småkager.

Faciliteter

I loungen findes en opholdsstue-del med fjernsyn. Der findes desuden fem arbejdsstationer med gratis internet. Som i alle andre SAS lounger er der også gratis trådløst internet. Brugernavn og kodeord findes tilgængeligt på bordene og ved indgangen.

Opsummering

En enkel lounge som ikke er på niveau med SAS lounger i den internationale terminal. Dog er det positivt at SAS tilbyder en lounge til indenrigspassagerer.

3
Most popular / latest

  1. ski den

    Andra dagen i rad när jag blir bedrövad när jag ser hur det ser ut i loungen T4 . Du medbesökare, när du lämnar din plats, ta med ditt eget skräp och släng i närmsta skräpkorg så blir början på vår resa mycket trevligare.

  2. klchbo den

    Ja informationen om att man måste ha guldkort är fel. Du kommer likaväl in om du reser i SAS Plus.

  3. Putteflyer den

    Sitter just nu i denna lounge med Class C biljett (SAS Plus) och jag har endast Eurobonus Basic. Jag frågade i incheckningen om jag hade tillgång till loungen och dom svarade att den är endast tillgänglig för guldkortsresenärer, men jag blev ombedd att gå upp och prata med personalen för att se om dom var 'lite schyssta'. När jag kom upp i loungen så testade jag på kul att lägga mitt boardingkort på avläsaren och det lyste grönt och var bara att kliva in. Verkar vara väldigt oklart vad som gäller med denna lounge, men jag är nöjd att jag kom in :-).

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×