SAS Gold Lounge, Oslo Gardermoen

SAS Gold Lounge, Oslo Gardermoen (OSL)

Indtryk

Skøn og flot lounge beliggende på en balkon med udsigt mod indenrigstransithallen. Loungen er opdelt i flere områder med et arbejdsområde, et køkken og spiseområde samt en traditionel loungedel med lænestole og lave borde. Loungen er holdt i traditionelt SAS design.

Mad og drikke

Loungen har et ganske godt udbud af drikkevarer, herunder øl, vin forskellige slags spiritus, alkoholfrie drikkevarer samt the og en kaffemaskine. I loungen er der altid mulighed for at får kold mad såsom kødboller, fisk eller kylling, flere slags salater og et udvalg af brød. Der er også altid forskellige slags kager og snacks tilgængelige. Der serveres morgenmad om morgenen.

Faciliteter

Separat arbejdsrum med arberjdspladser og fire computere med internetadgang. Der er gratis trådløst internet i loungen. Godt udbud af norske og internationale aviser og blade, herunder også danske. Der findes toiletter i loungen men ingen brusefaciliteter. I loungen findes der et BusinessClass.no Meeting Point med gæstebog og stort fladskærms-TV.

Opsummering

Lys og behagelig lounge med en god beliggenhed. Godt udvalg af mad og drikke der giver mulighed for at stille sulten og slukke tørsten. Der er gode muligheder for at slappe af eller arbejde.

7
Most popular / latest

 1. Jakob Österberg den

  Eller kör tricket med att boka en fullt återbetalningsbar biljett med SAS, som du avbokar så fort du är inne i loungen :rolleyes:

 2. ARNBER den
  Eskil Krook

  Jag ska åka till Arn-Osl med SAS och tänkte använda SAS Gold Lounge på Arlanda. På hemvägen åker jag dock med Norwegian, finns det ändå möjlighet att använda SAS Lounge eller SAS Gold Lounge på Gardemoen? Jag är Eurobonus-Gold medlem och reser med en familjemedlem.

  Nej tyvärr inte du måste alltid åka med SAS eller en annan Star jag Alliance bolag.

 3. Eskil Krook den

  Jag ska åka till Arn-Osl med SAS och tänkte använda SAS Gold Lounge på Arlanda. På hemvägen åker jag dock med Norwegian, finns det ändå möjlighet att använda SAS Lounge eller SAS Gold Lounge på Gardemoen? Jag är Eurobonus-Gold medlem och reser med en familjemedlem.

 4. Mikael64 den

  Idag serverades en god kyckling med tillhörande såser. Det var också en grönsaks blandning med någon form av couscous och lax. Runt lunch blev det kanon god soppa och bröd till den. Bättre och trevligare än det som finns på Arn.

 5. Sjoedin den

  Jag gör 4-5 besök/år i OSL och gillar loungen. Ganska bra utbud och oftast relativt lugnt. Tvåa i Norden efter CPH i mitt tycke

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×