Plaza Premium Lounge, London Heathrow Terminal 2

Plaza Premium Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 2

Indtryk

Den 1. august åbnede Plaza Premium Lounge i London Heathrow Terminal 2, den første Plaza Premium-lounge i Europa. Loungen er den eneste dedikerede tredjepartslounge i terminalen hvilket medfører at man har mulighed for at købe adgang hvis man ikke har et guldkort eller en businessbilet. Loungen ligger i hovedterminalbygningen T2A på den nederste etage i transithallen. Indgangen er til højre, lige rundt om hjørnet efter transferdiskene – entréen er stor så den er svært at overse.

Loungen er designet af Kenney Chan med interaktivitet og kreativitet som nøgleordene bag nøgleordene. Man har også forsøgt at give loungen et lidt brittisk præg, blandt andet ved at benytte britiske leverandører til indretningen.

Efter den lille lobby med receptionsdisken går enten til højre eller til venstre og følger en smal korridor med vægge klædt i mørke sten. Efter korridoren kommer man til loungens hjerte, bar-rummet med den karakterisktiske firkantede sofa i midten. I bar-rummet findes der flere forskellige sidegrupper, arbejdspladser samt en restaurantsektion med buffet, borde og stole.

Designet er meget imponerende og stilfuldt med en ganske imponerende lyssætning der minder lidt om nogle af Plaza Premiums andre lounger i Asien. Loungen er indrettet næsten udelukkende i gråt, sort og mørkt træ, krydret med pyntegenstande og forskellige lysarrangementer. Loungen var under testbesøget i fuldstændig perfekt stand, noget man også kan forvente af en lounge der lun har været åben en måned.

Ved testbesøget i september 2014 var det ikke muligt at få adgang til loungen med eksempelvis Priority Pass eller Diners Club-kort, dette kan naturligvis ændres i fremtiden. Adgang koster 38 pund, hvilket er ganske dyrt.

Mad og drikke

Midt i loungen findes en bemandet bar med et stort udvalg af drikkevarer såsom øl, vin, champagne og spiritus. Hvis man besøger loungen per invitation fra et flyselskab indgår der normalt to glas alkoholholdige drikkevarer, i hvert fald øl og vin, hvilket markeres på en kvittering med et stempel. Almindelige besøgende skal betal for alkoholholdige drikkevarer. Vi bestilte et glas hvidvin til frokosten i loungen, der var to slags at vælge i mellem og vinen blev serveret i et afkølet glas, hvilket var en fin detalje.

I et hjørne af loungen, til højre efter indgangen, findes loungens restaurantdel med buffet, borde og stole. Plaza Premium kalder det selv for en tapasbar. Buffeten minder lidt om et skandinavisk køkken, indrettet med lyst træ og mad der serveres fra gryder og kasseroller. Der findes varm mad i loungen, eksempelvis kyllingelår og ris, derudover findes der sandwicher, brød med marmelade og forskellige oste, smådesserter og snacks. Om morgenen serveres der forskellige morgenmadsretter. Maden var velsmagende og holdt et godt niveau – man kunne sagtens plukke til en ordentlig frokost fra buffeten.

Ved buffeten var der også en kaffemaskine, samt sodavand, juice og andre alkoholfriedrikkevarer i et køleskab.

Faciliteter

Der er gratis trådløst internet i loungen (kodeord findes på skilte i loungen) og der findes flere arbejdspladser og generelt er der godt med stikkontakter. Der er et godt udvalg af britiske og internationale aviser og magasiner. Der findes også flere fjernsyn i loungen.

Velbefindende er også en vigtig del af loungekonceptet. I loungen findes Wellness Spa der tilbyder en række forskellige behandlinger man kan bestille (mod betaling), eksempelvis massage. Der findes også hvilerum man kan låne for at få lidt søvn eller bare hvile (mindste lejetid er tre timer) I loungen findes der også fem bruserum og naturligvis også et antal toiletter.

Opsummering

Meget stilfuld og elegant indretning, loungen virker meget eksklusiv. Desuden en rigtigt god buffet med småretter. Den største ulempe er prislappen, selvom loungen har en høj standard er 38 pund i overkanten for en betalingslounge.

10
Most popular / latest

 1. olo den
  Jones

  men de sa att Diners gällde också.

  Japp. Se: Plaza Premium Lounge | London, United Kingdom | Diners Club Airport Lounge
  18 GBP kostar gästning.

  I övrigt hade nog frågan passat bättre i en egen tråd, så att den hade varit sökbar när någon annan har samma fråga. Eller möjligtvis kunde frågan stälts i tråden efter nyheten om Plaza loungens öppnande.

 2. Brandten den
  Cristoffer Cedergren

  Kommer man in i Plaza-loungen med *A Guld?

  Nej
  Man kommer in på 3 olika sätt.

  – Priority Pass
  – Invite (flyer i terminalen)
  – Betala £35 för 2h, £55 för 5h, £68 för 10h

 3. SNIFF den

  Jag var där nyligen. Singapore > Plaza / Senator skulle jag nog säga. Det beror lite på vad du är ute efter.

  Det var helt OK mat i Singapore-loungen, det fanns också öl och glass.

 4. EBGGOT den
  jumbooze

  SAS meddelar at man som EBG/EBD ska komma in här nu
  Vis vedhæftning 43332

  Någon som varit där och i senator/Singapore och kan ge en jämförelse?! Vilken är bäst?!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×