One World Lounge, Zürich Kloten

One World Lounge, Zürich Kloten (ZRH)

Impression

One World-loungen ligger i Schengendeln af transitområdet, på 2. etage ikke langt fra B-fingeren og nås ved hjælp af enten trapper eller en elevator fra selve transitområdet. Loungen deler receptionsområde med Skyteam-loungen og Dnata-loungen. Formelt set er der ikke tale om en rendyrket One World-lounge men en lounge der drives af et tredjepartsselskab under navnet “The Zürich Lounge”. Loungen anvendes dog af stort set samtlige One World flyselskaber på Zürich og navnet “One World Lounge” anvendes på alle skilte i terminalen.

Loungen åbnede i foråret 2013 hvilket tydeligt ses på interøret der i god stand og har et meget moderne design. Loungen er aflang og en stor del af pladsen optages af en restaurantsektion med stole og borde hvor der også findes to bardiske og en buffet. Til højre for indgangen findes et mindre siddeområde og længst inde i loungen, efter den store bardisk, findes et større siddeområde med sofaer og lænestole.

Eating and Drinking

Der findes et godt udvalg af mad i den lidt anderledes udformede buffetdisk i midten af loungen, eksempelvis sandwicher, salater, suppe, brød med pålæg samt enklere varm mad. Det er absolut muligt at plukke en mindre middag sammen fra buffetens udvalg.

Ved siden af buffeten findes en stor disk med ikke mindre end 10 forskellige slags vin, fem hvide og fem røde. Ved væggen findes yderligere en bardisk med øl, spiritus, alkoholfrie drikkevarer og en kaffemaskine. Udvalget af drikkevarer må betegnes som godt med tanke på loungens størrelse.

Facilities

Der findes et stort fjernsyn i restaurantsektionen og yderligere et længst inde i loungen. Der findes også et godt udvalg af aviser og magasiner. I receptionen kan man få en kode der giver adgang til en times gratis trådløst internet i loungen. Toiletter, der er fælles for de tre lounger i den del af terminalen, findes i lobbyen.

Summary

En pæn og ikke mindst elegant lounge der har et fornuftigt udvalg af mad og et godt udvalg af drikkevarer. Særligt var udvalget af vin rigtigt godt, specielt med tanke på loungens størrelse. En lounge der var klart bedre end forventet.

2
Most popular / latest

  1. Martin Björnström on

    Jag är där nästa torsdag lunchtid. Kan gästa någon som inte kommer in själv 🙂

  2. Resenären on

    En mycket trevlig lounge. Vid mitt och hustruns besök var vi de enda gästerna. Efter ett tag kom loungevärdinnan och frågade om vi önskade något. Vi fick god choklad.
    Enda negativa är att dagsljus saknas, förutom det som kommer in från ankomsthallen, en våning ned.

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×