Luxxlounge, Frankfurt Terminal 1

Luxxlounge, Frankfurt Am Main International (FRA), Terminal 1

Indtryk

Luxxloungen ligger i afgangshallen i terminal 1, på en balkon oven på området hvor man checker ind. Loungen er nem at finde via den rulletrappe, eller via de trapper som findes mellem check-indområde B og C, og det er godt skiltet op. Luxxloungen er den eneste lounge i terminal 1, som er åben for rejsende med diverse loungekort. Observer, at loungen ligger før sikkerhedskontrollen – og eventuel paskontrol, så derfor skal man være sikker på at have sat af nok af tid, så man har tid til at nå sin gate.

Loungen er aflang, formet som en lang gang med flere værelser. Lobbyen med receptionen ligger i midten, og det er hertil man kommer, efter at have ringet på døren ved receptionen. Når vi besøgte loungen var afdelingen til venstre for receptionen lukket, grundet et privat arrangement, og kun værelserne til højre for receptionen var mulige at besøge.

Direkte efter receptionen er der en salon med lænestole, bord og stole, efterfulgt af en lang gang hvor man finder toiletter og brusebade. Herefter er der et værelse med tag-selv-buffeten, bord og stole, og det er her man kan få et måltid mad. Til sidst er der yderligere en salon med lænestole.

Designet er simpelt men pænt, og endda elegant med møbler i grønne og brune nuancer. Flere steder er der vitrineskabe med flasker og glas. Loungens indretning og design gør, at man ikke føler at man er i en lounge, og man føler overhoved ikke at man er i en lufthavn. Mange benytter loungen til at holde en lidt længere pause i lufthavnen: for at få et brusebad, et måltid mad eller lidt at drikke, eller bare for at få lidt fred og ro før eller efter en rejse.

Mad og drikke

Fra tag-selv-buffeten er det muligt at få et standardudvalg af øl, vin, diverse spiritus og alkoholfrie drikkevarer, kaffe og te. Hvis man har lyst til noget lidt dyrere og bedre, kan man købe sig til f.eks et glas champagne eller en god flaske vin.

Udvalget af mad er forholdsvis begrænset, og tydeligt inspireret af den tyske madkultur. F.eks kan man finde pølser, brød, forskellige oste, sandkage, frugt og snacks.

Faciliteter

Toiletter og brusebade. Der er gratis trådløst internet, og et standardudvalg af aviser og blade.

 

Opsummering

Dette er ikke en fantastisk lounge, men der er et OK udvalg af standardprodukter indenfor mad og drikke, og indretningen er pæn. Mest af alt er loungen en oase, og når man er i den, er det svært at tro, at man faktisk befinder sig lige over afgangshallen i en af de største lufthavne i Europa.

3
Most popular / latest

  1. gva380 den

    Ahh, gamla Admirals Club på FRA

  2. marcus_r den

    Trevligt ställe, sitter här nu. Och om jag bara gjort min hemläxa, och läst denna recension mer ingående, hade jag nog kommit hit på 20 min, istället för 1h…

  3. karho den

    Även Diners club kort ger tillträde

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×