Lufthansa Senator Lounge, Washington Dulles

Lufthansa Senator Lounge, Washington (DC) Dulles International (IAD)

Indtryk

Lufthansa driver sin egen lounge i Washington Dulles lufthavn, den ligger i B-fingeren lige overfor gate B50. Loungen anvendes af de fleste europæiske flyselskaber i Star Alliance som trafikerer Washington, heriblandt Austrian, Brussels Airlines, SAS og naturligvis Lufthansa.

Loungen er opdelt i en Senatordel til rejsende med guldkort som ligger på den øvre etage til venstre efter receptionen og en businessdel som ligger på den nedre etage og nås via en traffe overfor receptionen.

Senatorloungen har Lufthansas traditionelle loungedesign med sorte lænestole og aflange hvide lamper. Loungen er helt aflang og har en fin udsigt over lufthavnsområdet gennem de store panoramavinduer – dette er også med til at gøre loungen ganske lys, hvilket er et plus. Som oftest anvendes gaterne lige udenfor loungen af Lufthansagruppens flyselskaber, hvilket gør at gåafstanden ved boarding normalt er ganske kort.

Lige til højre efter indgangen findes en seperat sektion for passagerer som rejser på første klasse. Området byder ikke på nogen ekstra faciliteter, men tilbyder en garanteret siddeplads og en lidt roligere atmosfære sammenlignet med resten af loungen som kan blive ganske fuld om aftenen med flere afgange til Europa.

Mad og drikke

I buffetområdet serveres der rigtig mad, i særdeleshed om aftenen hvor det er muligt at spise et fornuftigt måltid og så springe maden ombord over. Under testbesøget var der færdige sandwicher, salatbar og en varm aftenbuffet med svinemørbrad, flødekartofler og broccolitærte. Til dessert var der to kager, græskarcheesecake og apfelstrudel.

Da delstaten ikke tillader selvservering af alkoholholdige drikke er der en bemandet bar midt i loungen. Alt er er dog stadig gratis og der er en bartender tilstede næsten hele tiden. I baren findes et godt udvalg af alkoholholdige drikkevarer, eksempelvis tre forskellige rødvine, fire slags øl og en række forskellige slags spiritus. Kaffe, the, juice og sodavand findes til “selvbetjening” ved den almindelige buffet.

Faciliteter

Bade- og toiletfaciliteter findes i loungen. Til dem der vil arbejde eller bare surfe på nettet findes der gratis trådløst internet via T-Mobile. I loungen findes der et standardudbud af aviser i et stativ og der findes et antal fjernsyn.

Opsummering

En helt okay lounge, i særdeleshed det fine udvalg af mad og drikke. Det største problem er loungens størrelse, den er simpelthen for lille til alle aftenafgangene mellem kl. 17 og kl. 22.

4
Most popular / latest

 1. Norfindir den

  Selvservering er best. Det som er dumt med t-mobile er at netflix ikke fungerer på det.

 2. Lallarn den

  Jadå, då det är en bartender så måste man fråga om allt (ingen självservering).

 3. jumbooze den
  Lallarn

  De serverade heller ingen champagne när jag var där. Men maten var riktigt bra!

  Frågade du efter Champagne? I vissa SEN lounges har de det goda "bakom disken"…

 4. Lallarn den

  De serverade heller ingen champagne när jag var där. Men maten var riktigt bra!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×