Lufthansa Senator Lounge, Dubai

Lufthansa Senator Lounge, Dubai International (DXB)

Indtryk

Lufthansa har egen lounge i Dubai, dog er der kun tale om en Senatorlounge for passagerer med guldkort eller billet på første klasse med Lufthansa, Swiss eller et andet Star Alliance flyselskab. Passagerer på business class uden guldkort henvises til en tredjepartslounge.

Senatorloungen er ganske lille og har kun plads til omkring 60 passagerer, loungen kan derfor blive ganske fuld op til natafgangene til Europa. Loungen ligger i Terminal 1 ved siden af gate C26.

Loungen blev totalrenoveret og genåbnede i efteråret 2011 og fik da Lufthansas nye loungedesign. Et ganske elegant design med en moderne og stilfuld indretning i mestendels lyse farver med stole og lænestole i beige og lysebrune nuancer. Ifølge Lufthansas loungeansvarlige er farver og design et helt bevidst valg der er gjort for at skabe en blødere og mere afslappende atmosfære, tidligere var stole mm. helt i sort hvilket gav et ganske mørkt indtryk. En af væggene er dekoreret med en “lysvæg” der forestiller en Lufthansa Airbus A380.

Mad og drikke

Udvalget af mad og drikke er fuldt acceptabelt for en så lille lounge, med flere slags sandwicher, enklere varm mad, snacks og søde sager. Der findes desuden et fuldt udvalg af drikkevarer med øl, vin, forskellige slags spiritus, alkoholfrie drikkevarer, the og en avanceret kaffemaskine.

Ved buffetten fineds en lille restaurantdel med høje borde og barstole.

Faciliteter

I loungen er der gratis trådløst internet, kodeord fås i receptionen. Der findes lokale og internationale aviser og magasiner i et stativ. Toiletter findes længst inde i loungen.

Opsummering

En ganske lille lounge med en stilfuld indretning og et fuldt acceptabelt udvalg af mad og drikke med tanke på loungens størrelse. Der bliver dog trængsel sidst på aftenen før alle natafgangene mod Europa.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×