Le Anfore Lounge Rome Fiumicino 01

Le Anfore Lounge, Rom Leonardo Da Vinci International (FCO)

Indtryk

Le Anfore Lounge ligger i satellitfingeren af Roms Leonardo da Vinci-lufthavnen, også kaldet for finger G, og er åben for rejsende som rejser til destinationer udenfor Schengen.

Loungen bliver benyttet af de fleste ikke-europæiske selskaber som ikke har sin egen lounge, og er også åben for dem som har diverse kredit- og loungekort. Loungen ligger i kælderen i satellitfingeren, og er nabo med Alitalias Giotto Lounge, og kan nås via trapper eller elevator fra transithallen.

Indretningen er forbavsende hyggelig for at være en tredjepartslounge i en kælde, med møbler i kulørte røde og gule nuancer, og barområdet er malet marineblå. Langs med væggen i loungen er der en lang passage med billeder af forskellige italienske landskaber og steder, og det giver en hyggelig og afslappet atmosfære.

I denne del af loungen er der bord og stole, hvor man kan sidde og spise et måltid, hvor resten af loungen har lænestole.

Mad og drikke

Til højre efter receptionen er der en bar, hvor man kan bestille nybrygget kaffe og diverse drikkevarer – også med alkohol. Der er selvbetjening fra vinhanen, og ved siden af står et køleskab med et lille udvalg af juice og vand.

På et bord fandt vi sandwicher med pålæg, og på selve baren et lille udvalg af croissanter og kager. Dette er ikke mad i egentlig forstand, hvis du havde planlagt at blive mæt er det ikke her det sker, men dog bedre end ingenting.

Faciliteter

Gratis internet, og to pc’er med internetforbindelse. Der er også toiletter og mulighed for at tage et brusebad.

Opsummering

En forbavsende cool lounge, med farvestrålende indretning og fine billeder på væggene med forskelige italienske miljøer. Udvalget af mad og drikke er ikke fantastisk, men dog på et acceptabelt niveau for at være en tredjepartslounge.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×