King Amlet Lounge, Billund

King Amlet Lounge, Billund (BLL)

Indtryk

King Amlet Lounge ligger i transithallen efter sikkerhedskontrollen, til højre efter kiosken og den store taxfreebutik, et niveau over shoppingområdet. Der er tydeligt skiltet til loungen og den er svær at overse. King Amlet Lounge anvendes af samtlige flyselskaber der trafikerer Billund Lufthavn til deres premiumpassagerer, man får desuden adgang med visse lounge- og kreditkort. Det er også muligt at købe adgang ved receptionen.

Loungen er vældig stor, faktisk overraskende stor når man skeler til terminalbygningens størrelse, og rummer plads til et stort antal besøgende. Loungen er opbygget omkring tre fløje med entré, reception og selvbetjeningsbuffet i midten. Alle dele af loungen har udsigt mod afgangshallen, transithallen eller startbanen.

Loungen er meget lys og luftig med højt til loftet og store panoramavinduer i alle retninger. Indretningen er inspireret af moderne dansk design og loungen er møblereret med designermøbler fra Børge Mogensen.

Som et kuriosum er navnet på loungen, King Amlet, hentet fra den person der ligger begravet i den største af fire gravpladser der er beliggende i den sydøstlige del af lufthavnen.

Mad og drikke

Ved indgangen findes en selvbetjeningsbuffet med mad og drikke. Selvet buffedisken er i praksis en forlængelse af receptionsdisken som danner en firkant omkring receptionen. Fordelen ved dette er at receptionisten enkelt kan holde øje med med buffeten, fylde mere mad op og assisterer loungegæster der behøver hjælp.

Madudbudet består af enklere kold mad såsom pasta med kylling og blandede grønsager. Der findes desuden brød og pålæg, oste, muffins, kager og tropisk frugt.

Drikkevareudbuddet består af fadøl, rød- og hvidvin, alkoholfrie drikkevarer såsom sodavand og juice samt en kaffemaskine. Der findes også et mindre udbud af spiritus fx vodka, gin og whisky – dog ikke som selvbetjening.

King Amlet Lounge har desuden et samarbejde med Time-to-Eat i lufthavnen. Vil man have mad udover hvad der tilbydes i loungen kan bestille yderligere hos en loungeværtinde og det leveres direkte til loungen.

Faciliteter

Længst inde i loungen findes et businesscenter med computere med internetadgang og der findes tillige gratis trådløst internet. Kodeordet er graveret i væggene i hele loungen. Der findes også et godt udbud af aviser og magasiner i et stativ, fortrinsvis danske aviser samt aviser relateret til lufthavnens internationale flyselskaber.

Hvis man ønsker at være i fred og slappe lidt af findes der hvilestole i nærheden af businesscenteret og  lige i nærheden findes lufthavnens toilet.

Opsummering

En overraskende stor og behagelig lounge. Meget skøn og prydelig indretning, det er ikke mange faciliteter der savnes. Desuden venligt personale.

1
Most popular / latest

  1. Börnen den

    Värt att veta att man kommer in i loungen med Plus och / eller EBG endast om man reser direkt till en utrikes destination, inte om man ska byta i Köpenhamn

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×