Galaktika Business Lounge, Moscow Sheremetyevo

Galaxy Lounge, Moskva Sheremetyevo (SVO), Terminal E

Indtryk

Galaktika Lounge (sommetider også kaldet Galaxy Lounge hvilket er det engelske navn) ligger i Terminal E i Moskvas Sheremetyevo lufthavn, det er dog også muligt at nå loungen hvis man flyver fra Terminal D eller Terminal F da disse tre terminaler er koblet sammen og der derfor ikker er dokument- eller sikkerhedskontrol når man bevæger sige mellem dem. Loungen anvendes af flere forskellige flyselskaber ligesom man også kan komme ind med forskellelige lounge- og kreditkort.

Loungen ligger lidt gemt længst inde i transithallen mellem to taxfreebutikker, men den er ikke svær at finde sålænge man følger skiltene.

Indretningen er både lys og rummelig med et meget stort rum med lædersofaer og lænestole i skind samt en restauurantdel med stole og borde. På væggen findes lufthavnens navn skrevet på både engelsk og russisk ligesom der også findes flere billeder af lufthavnen.

Mad og drikke

I et af hjørnerne findes buffetdelen der rummer både en tag-selv-sektion og en bemandet bar. Buffetdelen rummer to køleskabe med blandt andet færdige sandwicher, bagværk, oste, pandekager, yoghurt og frugt, ved siden af findes der tre køleskabe med forskellige læskedrikke. Kaffe, the og juicemaskine findes på et bord ved siden af.

I den bemandede bar kan man bestille vin og spiritus.

Faciliteter

Der findes gratis trådløst internet i hele loungen, dog anvendes lufthavnens almene netværk der som oftest fungerer fint men som tiltilder har tendens til at logge ud automatisk hvis man har været logget ind længe.

Længst inde i loungen, næsten gemt væk, findes et business center med arbejdspladser og computere med internetadgang.

Opsummering

Frisk og moderne lounge. Der er ikke noget revolutionerende over designet og faciliteterne men heller ikke noget at klage over.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×