VIP Lounge No 69, Shanghai Pudong, Terminal 2

First Class Lounge No.69, Shanghai Pu Dong International (PVG), International Terminal 2

Indtryk

First Class Lounge No 69 ligger i den nordlige del af transithallen i terminal 2 og anvendes af de fleste flyselskaber i Skyteam samt af flyselskaber der ikke er koblet til nogen af de store alliancer. Navnet, Lounge No 69, kommer af at loungen ligger nær gate 69 i transithallen – samme navngivningssystem der anvendes i hele Shanghai Pudong Lufthavn.

Loungen ligger på en balkon ovenfor transithallen og nås ved hjælp af trapper eller en rulletrappe. Efter lobbyen med receptionsdisken går man til venstre for at komme ind i loungen.

Oftest er loungen opdelt i to sektioner – første klasse til højre efter entreen og business class til venstre. De to sektioner afgrænses ved hjælp af høje planter der skaber en naturlig væg. Rent praktisk er der ingen forskel på interiøret, det er præcis de samme borde og stole der anvendes, derimod er maden marginalt bedre i førsteklassedelen og oftest er der også færre besøgende.

Indretninge består af sorte læderstole og sorte borde der er placeret i grupper af fire. Alle siddegrupper har lave trævægge som afgrænsning hvilket hjælper til med at holde støjniveauet nede. I øvrigt er loungen åben mod atriumet og den almene transithal.

Mad og drikke

I loungen er der enklere varm mad, kviknudler, frugt, mælk og müesli, et lille udvalg af sandwicher samt chips og snacks.

Drikkevareudvalget rummer rød og hvidvin, øl, whisky, alkoholfrie drikkevarer samt en kaffemaskine.

Maduvalget i førsteklassedelen er marginalt bedre da der også findes nogle gode minidesserter – forskellen er dog ellers til at overse.

Faciliteter

Der findes en computer i hver sektion. Der er gratis trådløst internet i hele lufthavnen og det kan givetvis også anvendes i loungen.

Der er et standardudvalg af kinesiske og internationale aviser.

Toiletter findes i loungen.

Opsummering

En traditionel kinesisk lounge på både godt og ondt – okay uden overhovedet at imponere. Det er muligt at få noget fornuftigt i maven og vinene er importerede og ikke lokale hvilket må siges at være et plus.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×