Emirates Lounge, Hong Kong

Emirates Lounge, Hong Kong International (HKG)

Impression

Emirates lounge i Hong Kong ligger på en balkong ovenfor den almen transithal. Det høje tag og den store mængde lys der kommer ind i loungen giver følelsen af at være i et atrium. Loungen har et traditionelt Emirates loungedesign med indretning i beige og mørkebrunt. Der er et godt udvalg af mad og drikkevarer. En sjov detajle, loungens personale skal ikke kun sørge for at rydde af og passe buffeten men også aktivt tale med passagererne og skabe en god atmosfære.

Eating and Drinking

Loungen har ikke samme omfattende udvalg af mad som visse andre af Emirates lounger, men holder alligevel en ganske et ganske højt niveau. På buffeten findes varm mad, kolde anretninger og ost, desserter samt snacks og tilbehør. Der er desuden mulighed for at bestille enklere varme retter og sandwicher fra menuerne på bordene – maden bestilles hos personalet der jævnlig passerer igennem loungen. Personalet cirkulere rundt i loungen for at tage imod bestillinger af drikkevarer eller fylde lidt ekstra i champagneglassene.

Overordnet er der et godt udvalg af drikkevarer, der udover champagne rummer øl, flere forskellige vine, et udvalg af spiritus, kaffe, the og andre alkoholfrie drikkevarer.

Facilities

I loungen er der gratis trådløst internet. Der er et godt udvalg af internationale aviser og magasiner samt flere fjernsyn. Bruse- og toiletfaciliteter findes i loungen.

Receptionen kan hjælpe til med

Gratis trådlöst internet i loungen. Mycket bra utbud av internationella tidningar och magasin samt flera TV-apparater. Duschar och toaletter finns i loungen.

Receptionen kan hjælpe med forskellige services ligesom personalet i loungen også har til opgave at hjælpe med enklere spørgsmål.

Summary

En luftig og rummelig lounge med et godt udvalg af mad og drikke. En fed bonus er loungeværterne der har som opgave at socialisere med gæsterne.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×