Cathay Pacific The Bridge Lounge, Hong Kong

Cathay Pacific The Bridge Lounge, Hong Kong International (HKG)

Impression

Cathay Pacifics nyeste lounge i Hong Kong åbnede i oktober 2013 og ligger præcis der hvor de to fløje i den Y-formede terminal mødes. Efter “The Wing”, “The Pier” og “The Cabin” har den nyeste lounge fået navnet “The Bridge”. Loungen er svær at overse, efter rulletrappen fra transferområde West og terminaltoget ligger loungen ret frem for rulletrappen og er markeret med et stort skilt. Faktisk er indgangen så stor at netop det skulle gøre at man overså den.

Fra butiksområdet tager man rulletrappen en etage ned til lobbyen og receptionen hvor boardingkort og eventuelt bonuskort kontrolleres, herefter har man mulighed for at gå enten til højre eller til venstre alt afhængig af hvilke faciliteter man vil bruge – der findes nemlig forskellige muligheder på begge sider. De to sider har fået navnene “North Wing” (til højre) og “South Wing” (til venstre). Det er muligt at gå mellem North Wing og South Wing ved at passere receptionen.

Mange af de koncepter der findes her er gengangere fra tidligere lounger, her findes eksempelvis The Long Bar, The Coffee og The IT Zone.

I North Wing finder man The Bakery, The Long Bar samt et stort loungeområde med siddegrupper og et antal TV-apparater. I South Wing finder man The Bistro, Coffee Loft, The IT Zone samt badefacilliteter.

Loungens design ligner det man ser i de andre af Cathay Pacafics nyere lounger, eksempelvis The Cabin og nyrenoverede The Wing og er udviklet af Foster + Partners. Indretningen er lys med store panoramavinduer ud mod lufthavnsområdet, designet skal minde lidt om en dagligstue med billeder, lamper, tæpper og et mørkt trægulv – noget de faktisk lykkes rigtigt godt med.

Eating and Drinking

I loungen findes der flere forskellige madkoncepter som dækker de flestes ønsker, der noget til det korte besøg, det lidt større måltid og noget til dem der bare vil slukke tørsten.

The Bakery i North Wing tilbyder friskbagt brød, pizza, sandwicher, vestlige og asiatiske supper, salater samt søde sager og andet bagværk.

I North Wing findes også Long Bar hvor det muligt at bestille alkoholholdige såvel som alkoholfrie drikkevarer fra den bemande bar.

I The Bistro i South Wing findes en en buffet med vestlige og asiatiske varme og kolde retter, salater og et antal forskellige desserter.

I Coffee Loft i South Wing findes en kaffebar hvor der kan bestilles kaffe, the og forskellige kaffedrinks, her findes også et udvalg af kager og bagværk, blandt andet muffins og småkager.

Facilities

I South Wing er der et antal bruserum med en lille lobby man kan vente i hvis der ikke er en ledig bruser. Bruserummene er både frisek og rummelige og har udover bruseren også et toilet, spejl, vask og et udvalg af toiletartikler.

Hvis man vil arbejde i loungen er der mulighed for at benytte det gratis trådløse netværk, password fåes hos personalet eller fra skilte i loungen. Hvis man har brug for en computer findes de i The IT Zone i South Wing.

I både North og Sout Wing findes der flere fjernsyn ved siddeområderne, ligesom der også findes stativer med aviser og magasiner.

Summary

En dejlig lys lounge med gode faciliteter af høj kvalitet og meget personale. Det er ikke meget der mangler. Loungen er muligvis lidt for stor til nogensinde at blive rigtig hyggelig og nu hvor dele af The Pier-loungen der kun ligger et stenkast borte er lukket, er der ekstra mange besøgende. I øvrigt er det en rigtig god lounge og et velkomment tilskud i Hong Kong.

1
Most popular / latest

  1. Dr. Miles on

    Duschrummet i The Bridge är verkligen stiligt och fräscht!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Subscribe to our newsletter to recieve updates about what is going on at BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Sign up now!
×