Cathay Pacific First Class Lounge, Manila

Cathay Pacific First Class Lounge, Manila Ninoy Aquino International (MNL), Terminal 1

Indtryk

Cathay Pacifics lounge i Manila ligger i terminal 1 i nærheden af gate 2. Loungen består af separate sektioner for business class og first class, rent lavpraktisk kommer man efter receptionen ind i businessloungen og finder direkte til venstre en dør som fører ind til first class delen.

Præcis som de fleste andre lounger i Manilas terminal 1 er Cathay Pacifics lounge ikke noget der vækker videre begejstring. First class delen består af et enkelt rum med et gammelt og ganske slidt design med nogle blå og vindrøde stole og lænestole samt lave borde i mørkt træ. Designet er dog noget bedre end den endnu kedeligere businesslounge og vigtigst af alt er der markant færre besøgere. I hjørnet lige efter indgangen findes en tag selv buffet.

Mad og drikke

Direkte til venstre efter indgange findes hjørnet med en tag selv buffeten der rummer sandwicher, frugt, nødder, snacks samt kager og lidt enkelt bagværk.

Udbuddet af drikkevarer må betegnes som standard med et udbud af alkoholfrie og alkoholholdige drikkevarer såsom vin, øl, et lille udbud af spiritus, juicer og sodavand. Hvis man vil have kaffe er det elkeddel og instant kaffe der gælder.

Faciliteter

I loungen findes tre computerer med internetadgang samt gratis trådløs internetadgang. Der findes et lille udvalg af aviser.

Toiletter findes udenfor loungen.

Opsummering

En gammel og slidt lounge med et enkelt udbud af mad og drikkevarer – med tanke på hvor trang og slidt terminalen er, er loungen dog betydeligt mere komfortabel.

No comments yet, be the first!

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×