Berlin Airport Club Lounge, Berlin Tegel

Berlin Airport Club Lounge, Berlin Tegel (TXL)

Indtryk

Tegels eneste tredjepartslounge hedder Berlin Airport Club Lounge og ligger i centralbygningen i hovedterminalen i det der formelt hedder Terminal A. Indgangen ligger midt i centralhallen, lige under de store skærme med information om afgangene, her tager man en rulletrappe op til loungen der er beliggende på 1. sal.

Loungen er meget lille med plads til omkring 30 besøgende og består af et rum med indgang og reception i et hjørne og en lille buffet i et andet hjørne. Indretningen består af bekvemme sorte læderstole samt borde. Fra loungen er der en begrænset udsigt over lufthavnsområdet.

Mad og drikke

I hjørnet findes buffeten der har et udemærket udbud af drikkevarer, men desværre et ret begrænset udbud af mad. Der er forskellige slags øl, vin et standardudbud af spiritus og naturligvis alkoholfrie drikkevarer samt kaffe og the. Udbuddet af mad er dog begrænset til kiks og kager, nødder, chips og frugt.

Faciliteter

Der findes trådløst internet der mod en afgift kan benyttes, da jeg spurgte om internet ved receptionen fik jeg dog en lap papir med et login som eventuelt virkede – det gjorde det dog ikke.

Et lille udbud af aviser findes i loungen såvel som skærme der viser afgangsinformation. Der er ikke badfaciliteter i loungen og toiletter findes udenfor loungen.

Opsummering

En lille og ganske trist lounge med begrænset udbud af mad og drikke. Intet gratis trådløst internet og personalet var ikke specielt imødekommende ved testbesøget. Med tanke på trængslen i terminalen og lufthavnens øvrige faciliteter er det positivt at der findes en tredjepatslounge for dem der ikke har adgang til flyselskabernes lounger.

1
Most popular / latest

  1. jsm den

    Ja det är en rätt usel lounge. Jag har slutat använda Diners för att gå in där — känns inte som om det är värt att utnyttja 1 av sina "Dinersbiljetter" till det

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vores gratis nyhedsbrev og få opdateringer og nyheder om hvad der sker i rejseverdenen og BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bliv medlem nu!
×