The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong er et populært hotel hos mange forretningsrejsende. Nu er man klar til at stolt fremvise den nye, lækre suite på hotellets øverste etage – The Apartment Suite.

Dr vil blive bygget to nye luksus-suiter på hotellet, og “The Apartment” er den første af dem på det femstjernede hotel. Suiten er designet af Hong Kong-arkitekten Joyce Wang.

Hotellet skriver, at suiten “fungerer perfekt som et home-away-from-home” og skal fungere “som et “hjem for folk som er ude at rejse meget”.

Det er i hvert fald en flot og rummelig lejlighed: næsten 150 m2 stor og yderst elegant og i en tidløs, flot stil. Der er trægulve, håndmalede tapeter, kunst på væggene og flotte møbler i tidstypiske farver som guld, fudge og marineblåt.

Living area at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong launches new “Apartment Suite”

Din stue i The Apartment Suite på The Landmark Mandarin Oriental i Hong Kong

Foto: Mandarin Oriental

Når du kommer ind i sviten ser du store dele af den med det samme – man har valgt en åben løsning med meget luft. Det område som skal bruges for at spise og for hygge har fået en varm og hyggelig atmosfære.

Der er en privat cocktailbar i lejligheden, og den er naturligvis fyldt op med drikkevarer og snacks allerede ved ankomsten. Når du skal invitere dine gæster, din familie eller bare dig selv til middag, er der plads for seks personer ved spisebordet som står under en flot lysekrone. Enten tilbereder du måltidet selv i luksuskøkkenet fra Gaggenau, eller så bestiller du bare hvad du ønsker fra hotellets roomservice.

Bedroom at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong's new “Apartment Suite”

Soveværelset i suiten

Foto: Mandarin Oriental

Suitens store stue har blandt andet en tre meter lang kurvet sofa med to lænestole i samme stil. I det område som er designet til at kunne arbejde, står et flot designet skrivebord – også det fra arkitekten Wangs designstudio.

Det bedste med suiten er måske badeværelset. Det er lækkert og eksklusivt men også hyggeligt. Der er boblepool, separate omklædningsværelser og separate brusekabiner. Alt holder høj standard.

Bathroom at The Landmark Mandarin Oriental, Hong Kong's new “Apartment Suite”

Badeværelset

Foto: Mandarin Oriental

Suiten kan faktisk blive endnu større – man kan vælge at åbne op til endnu et soveværelse og på den måde få 180 m2 at boltre sig på.

Se flere billeder fra hotellet og bestil dit ophold her.